Det händer på instagram just nu!

DSC_9381

DSC_9389

DSC_9393

IMG_9325

IMG_9329

IMG_9333

IMG_9351

IMG_9358

IMG_9378

 

Pjuh alltså hörrni det här med att man är ett sekundsnabbt knapptryck bort från fullkomligt vedervärdiga åsikter som luftas alltså…

Jag älskar sociala medier och internet det är inte det. Jag är duktig på att sålla också och det som inte falla mig i smaken sorterar jag bort snabbt.

Men idag hamnade jag oavsiktligt hos en så kallad bloggkollega som framförde sina åsikter om amning på ett så osmakligt och kvinnofientligt sätt att jag blev rosenrasande. Kändes nästan konstigt att reagera så kraftigt med tanke på att det inte var personligt riktat mot mig. Men amning ligger mig verkligen varmt om hjärtat. Och på ett sätt var det ju riktat mot mig. Som ammar ett barn som är äldre än 1 vilken tydligen är opassande.

Jag ammar min snart 2-åring bäst jag/vi vill. När och var vi vill också för den delen. Jag tänker inte bli hänvisad till sunkiga toaletter eller att sitta under en filt.

Skrämmande att kvinnor idag inte lyfter varandra mer än så alltså.

Jag lyfte detta på instagram HÄR och engagemanget blev så stort. Fint att se. Det här är viktigt. Mina döttrar ska aldrig någonsin behöva dra sig undan eller bli utsatta för den här typen av åsikter. Det är min förhoppning. Jag skulle kunna skriva oändligt mycket om detta men stannar här.

Nåväl. Nog om dagens lilla raseri hehe. Motade bort allt med en joggtur längs novembergrå slingrig grusväg. Energin påfylld och en härlig känsla i kroppen.

Jag ska tipsa er om ytterligare en grej som är mer härlig än upprörd. Ett jättemysigt samarbete som jag presenterade under kvällen på mitt Instagramkonto. Riktigt tipsigt inför julensom ni kan se på bilderna ovan. Hoppas ni tycker om!

 

puss

Julia

 

 1. Hej Julia!
  Härlig blogg du har!
  Jag har också en svärmor som kan sticka fint, undrar därför vad det är för mönster samt garn din svärmor använt för att göra din fina tröja.
  God fortsättning!

  1. juliak skriver:

   Tyvärr vet jag inte alls, tror hon gjort den på fri han den jag kan fråga. Kram!

 2. Clara skriver:

  Världens gosigaste tröja!! 😍

 3. Paula skriver:

  Hej Julia!
  Du har helt rätt om amningen. Man blir så trött av dessa påhopp och trista kommentarer som vissa har…Det är helt upp till var och en tycker jag. Själv ammar jag min 3,5-åring vid läggning 😉. Får jag fråga var du köpt din såå snygga stickade tröja?!!

  1. juliak skriver:

   Var och en gör som den kan och vill. Har höga förväntningar på nästa generation. Om att låta människor vara precis som de är. KRAM! Ps den har min duktiga svärmor stickat till mig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..