Jag tänker inte frysa en endaste gnutta!

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

 

DSC_9723-side

DSC_9661

DSC_9725-side

DSC_9720

DSC_9702

Hur underbara är inte ni?

Tack tack tack! För alla råd, tips och värme. Jag tycker alltid att bekymmer känns lite lättare att hantera när det inte känns så ensamt. Ska fundera lite över alternativen + börja äta tillskott av järn.

Idag mår jag något bättre gällande den biten men har nog åkt på samma lika som övriga familjen. Borttappad röst nästintill och hängig känsla i kroppen.

Idag bjussar jag er på ett varmt tips. Här i Björsta som ligger strax utanför Sthlm visade temperaturen på ned mot tio minusgrader. Det vill säga sjuuuuukt kallt. I alla fall för min till hälften sydländska arma frusna kropp…

Skämt åsido så är till exempel den Norrländska kylan en hel annan. Jag har varit en del uppe i Svappavaara som barn och upplever om jag nu minst rätt att vår kyla här är så rå. Kylan biter sig fast på ett annat sätt.

Nåväl kylan har jag i alla fall stängt ute helt och hållet. Eldat dagen lång i öppna spisen och de gånger jag tog mig ut gjorde jag det iklädd mitt duntäcke/jacka som ni kan se.

På riktigt alltså. Det är som att ha ett duntäcke på sig. Och det vill man ju gärna. Fram tills våren tar vid.

Min jacka kommer från Zalando för den som är sugen på en prick lika ( obs på liten i storlek ). Inne på Ellos fanns den HÄR varianten med knyt i midjan och på Arket hittade jag den HÄR supersnygga lite mer raka oversized varianten.

Skorna är ett par äldre från Uggs som finns HÄR men även på den fronten är jag väl förberedd. Har ett par vinterskor som kommer att hålla mig varmare än någonsin. De ska ni såklart få se vid tillfälle.

Är ni redo för vinter och kyla?

puss

Julia

 1. Linda skriver:

  Så snygg jacka, precis vad jag söker😍!
  Är det en Tommy Hilfiger el RL? Hittar den inte på Zalando😊
  Kram

  1. juliak skriver:

   Men vad skumt jag länkade den, får fixa det sen men tills dess, det är Tommy Hilfiger!

   1. Linda skriver:

    Tack, du är så fin i jackan! Vad har du för strl😊?
    Kram

    1. juliak skriver:

     Men tack 🙂 Jag har M ( normalt drar jag xs/s ). Så gå upp en storlek! KRAM

   1. Linda skriver:

    Får jag också fråga vilken strl du har😊?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..