ANNONS

Nu spricker jag nästan av förväntan!

/

Alltså jag spricker nästan av advenstpeppen!

Nästan sådär så att jag blir handlingsförlamad.

Men okej, pappstjärnor hänger vackert i våra fönster, hyacinter och amaryllisar väntar på att slå i blom och adventspresenterna är inslagna. Visar imorgon bitti så kika in då!

Jag har mängder av inspiration som bara måste få komma uuuuuut i form av pyssel och fix.

Här kommer lite härlig inspiration med rätt stämning från fina bloggar jag tycker om. Julig inspiration och bloggtips i ett helt enkelt.

Tänk vilket underbar innehåll så många kvinnor skapar dag efter dag, år efter år…som vi får ta del av när vi vill. Fantastiskt!

45921269182_fa4da14aef_k-1000x1500

Inne hos ELSA är det så mysigt och inspirerande så att det inte är klokt. Jag skulle vilja äta frukost hemma hos henne prick varje morgon. Istället för mitt kokta ägg som jag hetsäter i farten…Skärpning på det. Mysiga adventsfrukostar är en regel och idag har jag köpt ingredienser till söndag. Hej mannagrynsgröt med björnbärssylt och hackad mandel. Missa inte hennes absolut grymma julklappstips som finns HÄR.

AT2B10021

Emmas sommar ( året om men sommarhus låter så romantiskt tycker jag ) hus är en dröm i juletider. Ska bli spännande att se hur hon piffar i år.

blååtervinningsjul

Åh Weronicas stilleben! Jag blev inspirerad och fyndade också jultallrikar till mig själv på loppis. De ska barnen få på söndag. Varsin gullig adventstallrik att äta frukost på.

IMG_0466-31

Snyggt och tjusigt hemma hos Petra! Love it! Krispigt och lyxigt är Petras ledord och jag tackar jaaa till årliga julinspirationen från hennes hem.

IMG_5008-2

Alltså den här bilden. Nu vill jag slå in alla paket med sidenband. Wow så vackert hos Anna Kubel!

jul_hemma_krickelin_Lagerqvist-10

Jul hos Kristin!  Inspiration i mängder och många läsvärda texter att läsa. Klok som en bok!

jul173_5b3a29712a6b2204058f2071

Myset hemma hos min vän Terese ! Älskar hennes pynt och även om de bloggas sådär ofta så är varje inlägg så attans inspirerande och jag hoppas att det blir mängder av inlägg nu under december att inspireras av.

__p__

Det här köket alltså. Hemtrevligt och varmt. Precis som Emmelis blogg. Tillhör min bloggrunda. Älskar förresten att ta en bloggrunda om kvällen och njuta av alt härligt som lagts ut under dagen. Emmeli är flitig på att blogga och det är så mysigt att man redan i förväg vet att de finns något nytt härligt att ta del av.

puss

Julia

1
25

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00