Julmyset är här!

(Inlägget innehåller en reklamlänk)

 

Och härmed är julmyset här!

Varmt välkommen käraste december så härligt vi ska ha det.

En liten nisse har varit på besök i farstun ( man måste ju älska barn i åldern när de tror på prick allt ) och barnens adventspresenter står på köksbänken.

DSC_9772

Varsin gullig jultallrik från Royal Copenhagen. Fyndad på Röda Korset får en tjuga styck. Saknar en till Juno men lär ju fynda en framöver. Tänker att det är mysigt att ha sin egen tallrik till adventsfrukosten.

Inslagen adventskalender alá Marabou till Noell. En ruta om dagen hehe…har ni sett den? En vanlig chokladkaka inslagen som en adventskalender med 24 rutor.

DSC_9777

Varsin tovad mus ( Olsson Jensen ) att hänga i granen. Barnen ville visst gå loss med granar redan till helgen på sina rum!

DSC_9779

Belle får en högt önskad chokladkalender och Juno en rolig Pippikalender med figurer i. Elle och jag skulle ha köpt en tillsammans till henne i veckan men då vi varit sjuka så fick vi ställa in får sjukhusdag med efterföljande gå på stan och mysa på tumis tid till nästa vecka. Då ska vi hitta någon fin kalender i efterskott.

DSC_9794

Och en bok som jag köpte HÄR på Adlibris! Tyckte att den verkade så gullig med luckor och fina bilder.

Okej dags att ta tag i den här allra första dagen på december.

Peppisbak, julpyssel, ge Elle skjuts till genrep på hennes dans och kanske tar vi en fika eller lunch i hamnen.

 

Njut dagen!

puss

Julia

 1. Lena skriver:

  Tack för en fantastiskt fin och inspirerande blogg! Du verkar vara en en helt fantastisk mamma dessutom 😊 Kram/Lena

  1. juliak skriver:

   Men åh tack snälla Lena! KRAM

 2. Så mysigt ni har det. Älskar att du fixar så mycket för dina barn. Det går ju så himla fort…idag kommer äldsta dottern hem och vi ska ha en liten julmiddag hela familjen tillsammans❤Dessutom tror jag bestämt att en liten Nisse varit hit också och lämnat paket till flickorna😉 blir ju ALDRIG för gammal för paket. Visst är det härligt så länge barnen tror på allt. I min förskolegrupp är barnen 3-5 år. På torsdagen kom det upp en Nissedörr på vår avdelning. Varifrån kom den och vem bor där? Frågorna var många och spänningen olidelig. Igår kom ett pyttelitet brev…måste ha ett förstoringsglas för att läsa det😅 det var Nisse som berättade att han flyttat in och att han ville bo där nu i december. Tanken är att de ska komma nya saker runt hans dörr och även en och annan uppgift. Tex att rita en teckning till någon man tycker om, att hjälpa någon, att le och säga hej till sina vänner osv. Känner att det kommer att bli succé det där. Barnen är så pepp❤

  1. juliak skriver:

   Tack för din härliga hälsning. KRAM och trevlig advent.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..