ANNONS

Finaste konstgjorda granen !

/

DSC_0009

DSC_0010

DSC_0011

Mitt inkorg på insta svämmar över med frågor om min lilla adventsgran som skymtade på stories igår. Hehe granjakten verkar vara igång så att säga. Och föredrar man en konstgjord som jag gör så är denna riktigt riktigt fin. Med äkta stam till och med.

Nu står den och väntar på ljus och pynt. Vår adventsgran! Den ska stå vid vår trapp i hallen där alla kan se den ofta. Visar sen! Men i alla fall. Granen köpte jag förra året och jag har ägnat halva dagen åt att försöka komma ihåg inköpsstället. 

Verkar vara en knepig gran att få fatt i faktiskt.

Men här kommer några butiker som verkar ha den i sitt sortiment. Vår är 150 cm och därmed en perfekt adventsgran men den ska finnas i många olika storlekar.

Helgbutiken

Webflower

Hos Konstgjorda växter fanns inte just exakt en likadan men väldigt många andra fina.

Samma sak hos Prylgrossen, några helt okej granar i sortimentet.

Nu ta tag i tisdagen. Om Belle känner sig pigg under dagen så har jag lovat att vi ska baka. Idag har vi även sällis av storebror som är hängig.

Ses sen!

puss

Julia

4
22

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00