Klassiskt knäckrecept!

IMG_1137

IMG_1138

IMG_1139

 

Varje natt kommer en liten gullig Nisse hem till oss. Han hänger en hälsning till Belle på ytterdörren. Det hänger ett snöre med en klädnypa på handtaget nämligen…

Belle är ytterst tveksam i år faktiskt…tror att hon håller minen för min skull mest.

Nåväl igår hade Nissen lämnat ett önskemål till Belle. Han var så sugen på knäck.

Så vi ställde till med knäckkokning och jag har delat receptet förr men ni ska få det igen. En absolut klassisk knäck precis som den ska smaka tycker vi. Ett måste på julens gottebord och jag misstänker att vi får koka en sats till.

HÄR hittar ni receptet!

Nu en himla massa jobb för idag är alla barnen iväg till skola och föris. Jag har haft den pärsigaste veckan någonsin alltså wow igår trodde jag att jag skulle svimma av utmattning.

Idag är känslan en helt annan. Solen skiner livet leker. Hehe det ryms mycket känslor i lilla kroppen helt klart…

puss

Julia

 

  1. Natalie skriver:

    Gud vad mysigt! Måste också ta o göra lite knäck med mina små i helgen. Jag var på stan idag på lunchen och (nu kanske detta låter lite märkligt) letade efter ”Julia kläder.” Du har så otroligt fin stil och jag blir såå inspirerad av dig och din blogg. Kan göra vem som helst gråa vardag lite ljusare. Det hela slutade med att jag shoppade loss inne på Gina, ljusa fina koftor och ett par jeans. Känner mig lycklig som få haha. Hoppas du får en fortsatt härlig dag med sol 🙂

    1. juliak skriver:

      Meeeen söta söta 🙂 Blev så glad för din hälsning. KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..