Äntligen är han hemma!

IMG_1154

 

Diskmaskinen går varm.

Alla dagens absolut bedårande loppisfynd blir rena och jag känner hur axlarna sjunker och andningen faller nedåt istället för att ligga långt upp på bröstet.

Åtta dagar utan varandra!

Kan ju låta som en fjuttis. Men inte för oss. Jag och Carlos är aldrig utan varandra. Nåväl båda är vi i stort behov av ensamhet men bäst trivs vi ensamma i närheten av varandra så att säga.

Så att dessa åtta dagar när han var i Libanon var ingen fest alls.

Jag och barnen har bekantat oss med influensa, löss, kräkis, många vakennätter på grund av diabetes och ett fullspäckat schema som jag själv skulle rodda med. Kul.

Men nuså. Äntligen är han hemma!

Så idag valde jag att skjuta på jobb som jag tar i helgen istället och åka iväg med en väninna på en stor loppistur. Bara strosa runt och rota runt bland skatterna. Vi fyllde varsin korg med allt fint vi hittade för att sedan dela upp fynden. Tyvärr delar vi smak. Annars hade jag åkt hem med två korgar eller tvärtom hehe…

Välbehövlig pusta ut dag för mig idag helt enkelt.

Stor stor fördel med att driva eget företag. Otroligt mycket jobb men jag bestämmer själv. Idag behövdes en hämta energidag och jag känner mig pepp på helgen som jag tänker fylla med adventsmys, lite jobb och kanske en julmarknad nere i hamnen.

 

Glad fredag hjärtan!

puss

Julia

 1. Åh 8 dagar utan make, BRA jobbat🙌🏻 Är heller aldrig ifrån maken längre stunder och förstår att det känts som en evighet!!
  skönt att han är åter nu då, förhoppningsvis utvilad och längtat efter barn😀
  Så otroligt bra ni gör det med Elle, jag VET att det inte finns något alternativ till att orka men har full respekt för vad sömnbrist gör med en, skickar er massa styrkekramar.

 2. Elin skriver:

  Äh! Jobbskygg är väl det sista man förknippar med dig – fyrabarnsmor med eget företag som byggt upp ett helt eget varumärke ❤👊🏻 Låt surkommentarerna bara rinna av dig!

 3. Heja dig som roddat med allt som det innebär att ha fyra barn och jobb (oavsett yrke) m.m. En loppistur med en vän lät som en härlig start på fredagen.
  Instämmer med Emma och Petra; självklart ska vi stötta varandra, -fattas bara annat! Tack för all inspiration du bjuder på!

 4. Petra skriver:

  Håller med Emma, varför kan man inte bara stötta varandra? Glada hejarop och pepp gör en glad och boostar energin! Så go girl!!💪🏻

 5. Anna skriver:

  Jag är så glad att du jobbar med det du gör och du gör det så bra! Tittar in till dig några gånger varje dag för att se om det kommit ett nytt inlägg. Så mycket inspiration och glädje. Och du delar med dig av både upp och ner sidor av livet. Sånt stärker. Vi är alla människor och livet svänger hit och dit. Viktigt att visa då det är så lätt att tro att alla har det så fantastiskt jämt.
  Har följt dig sen Elle var liten och du har alltid levererat! Du är den enda av alla bloggar jag läste för typ tio år sedan som jag fortfarande läser och som jag alltid har varit lika intresserad av.
  Må så gott och ha en underbar helg.
  /Anna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..