Äntligen är han hemma!

IMG_1154

 

Diskmaskinen går varm.

Alla dagens absolut bedårande loppisfynd blir rena och jag känner hur axlarna sjunker och andningen faller nedåt istället för att ligga långt upp på bröstet.

Åtta dagar utan varandra!

Kan ju låta som en fjuttis. Men inte för oss. Jag och Carlos är aldrig utan varandra. Nåväl båda är vi i stort behov av ensamhet men bäst trivs vi ensamma i närheten av varandra så att säga.

Så att dessa åtta dagar när han var i Libanon var ingen fest alls.

Jag och barnen har bekantat oss med influensa, löss, kräkis, många vakennätter på grund av diabetes och ett fullspäckat schema som jag själv skulle rodda med. Kul.

Men nuså. Äntligen är han hemma!

Så idag valde jag att skjuta på jobb som jag tar i helgen istället och åka iväg med en väninna på en stor loppistur. Bara strosa runt och rota runt bland skatterna. Vi fyllde varsin korg med allt fint vi hittade för att sedan dela upp fynden. Tyvärr delar vi smak. Annars hade jag åkt hem med två korgar eller tvärtom hehe…

Välbehövlig pusta ut dag för mig idag helt enkelt.

Stor stor fördel med att driva eget företag. Otroligt mycket jobb men jag bestämmer själv. Idag behövdes en hämta energidag och jag känner mig pepp på helgen som jag tänker fylla med adventsmys, lite jobb och kanske en julmarknad nere i hamnen.

 

Glad fredag hjärtan!

puss

Julia

 1. Är det mycket jobb för dig? Då skulle du jobba i vården eller restaurang heltid. Då är du trött när du kommer hem. Att ta lite bilder då och då och skriva nån faktura…. det låter inte så otroligt mycket.
  Är du jobbskygg?

  1. Fast vilken tråkig kommentar! Julia har fyra barn med allt vad det innebär, varav ett har en allvarlig sjukdom. Jag har tre barn, alla är friska, jobbar inte heltid och har en man som kommer hem varje kväll och ändå känner jag mig helt slut efter denna mörka höst.. kan vi inte bara stötta och peppa varandra?

   God jul 😊

  2. Din kommentar känns så onödig.. Alla har vi väl våra stressiga liv trots yrken? Tycker man ska fundera lite innan man skriver sånna här kommentarer. Vad får du Stina ut av att attackera en person via en bloggkommentar? Är du lika framfusig och negativ när du möter folk i verkliga livet? Vad är syftet med att trycka ner andra kvinnor? Avund? Om man stör sig så pass mycket som du tyvärr verkar göra tycker jag man gör bäst i att skippa besöka denna typ av bloggar. Vi är otroligt många här som inspireras mycket. Vi är tacksamma över att Julia delar med sig av sitt liv,sin vardag mm. Hon gör ett fantastiskt jobb I våra ögon. Att vara ”utbränd” eller sönderstressad är väl knappat målet med livet? Nej spar dina elakheter. Fundera över din egen situation och vad du kanske vill förändra för att bli lite gladare. Till dig Julia, skickar jag en stooor Kram! Och tack för att du levererar en topp-blogg 🙂

 2. Jag är så glad att du jobbar med det du gör och du gör det så bra! Tittar in till dig några gånger varje dag för att se om det kommit ett nytt inlägg. Så mycket inspiration och glädje. Och du delar med dig av både upp och ner sidor av livet. Sånt stärker. Vi är alla människor och livet svänger hit och dit. Viktigt att visa då det är så lätt att tro att alla har det så fantastiskt jämt.
  Har följt dig sen Elle var liten och du har alltid levererat! Du är den enda av alla bloggar jag läste för typ tio år sedan som jag fortfarande läser och som jag alltid har varit lika intresserad av.
  Må så gott och ha en underbar helg.
  /Anna

 3. Håller med Emma, varför kan man inte bara stötta varandra? Glada hejarop och pepp gör en glad och boostar energin! Så go girl!!💪🏻

 4. Heja dig som roddat med allt som det innebär att ha fyra barn och jobb (oavsett yrke) m.m. En loppistur med en vän lät som en härlig start på fredagen.
  Instämmer med Emma och Petra; självklart ska vi stötta varandra, -fattas bara annat! Tack för all inspiration du bjuder på!

 5. Äh! Jobbskygg är väl det sista man förknippar med dig – fyrabarnsmor med eget företag som byggt upp ett helt eget varumärke ❤👊🏻 Låt surkommentarerna bara rinna av dig!

 6. Åh 8 dagar utan make, BRA jobbat🙌🏻 Är heller aldrig ifrån maken längre stunder och förstår att det känts som en evighet!!
  skönt att han är åter nu då, förhoppningsvis utvilad och längtat efter barn😀
  Så otroligt bra ni gör det med Elle, jag VET att det inte finns något alternativ till att orka men har full respekt för vad sömnbrist gör med en, skickar er massa styrkekramar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..