Recept på den bästa kristyren till pepparkakor!

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

DSC_0250

DSC_0252

DSC_0249

DSC_0256

DSC_0257

DSC_0260

DSC_0271-tile

DSC_0268-tile

DSC_0275

DSC_0267

DSC_0276

DSC_0273-tile

DSC_0284

DSC_0277-tile

DSC_0282

DSC_0281

 

Peppisbak och dekorering!

Gillas väldigt mycket mer än själva mumsandet faktiskt i alla fall av mig. Ahh vad Juno ( gullig jultröja från Zara) gillade mest ser ni nog. Gud alltså…

Nu ska ni får några riktigt bra tips när det kommer till själva dekoreringen.

Kristyren:

Vispa en eller två äggvitor till skum ed en elvisp. Tillsätt några droppar med ättikssprit samt florsocker tills du får en riktigt fast kristyr ( jag fortsätter att vispa med elvispen ). Blir enklast att få till fint dekorerade peppisar på så vis när kristyren är fast.

Himla mumsig också som ni kan se…

 

Sprits!

Jag har det HÄR spritssetet och de HÄR påsarna ( då vi är så många som ska spritsa är det smidigt med engångs ).

 

Njut helgen!

Puss

Och ja just, tack för alla hälsningar. Ni är bäst!

Julia

  1. Hej Söta🍒
    Hoppas att allt börjar kännas bättre efter alla svåra stunder.
    Det var så härligt att se juno sitta med spritspåsen i handen och förmodligen smaskat i sig en stor del av innehållet.
    Min älskade Mamma sa alltid när jag var liten och hade sockerkakssmet i hela ansiktet: Det smakade inte fotogen det där, och så blinkade hon till min Pappa och skrattade så gott.
    Det blev iallafall lite kristyr kvar till pepparkakorna, eller…..?
    Ha nu en fortsatt mysig helg och en trevlig andra advent.
    Puss på kinden till dig Söta🍒
    //Maria.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..