ANNONS

Julklappstips Carlos

/

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Glad lördag hjärtan!

Jag hann inte kika in hos er igår alls. Dagen gick i ett med fotografering av samarbete ( kika in HÄR på mitt Instagram om ni vill se resultatet samt ta del av ett jättefint erbjudande som jag varmt kan rekommendera ), lunch med Noell, snabbis in på Lindex för inköp av strumpisar, hämtat paket, loppistur samt en grov planering inför 2019. Så inspirerande att drömma framåt.

Nåväl.

Det är ju tredje adventshelgen och julafton närmar sig med stormsteg. Så idag tänkte jag visa er Carlos julklappar. Han är såklart portad härifrån idag…

fullsizeoutput_49a0

Gulliga julstrumpor ( två par, ett par till Carlos och ett par till Belle så att de kan matchimatchi ) från H&M.

Glossybox The man edition som jag hade ett samarbete med som ni kan se mer av HÄR samt ta del av ett erbjudande. Carlos tycker jättemycket om hudvård så den tillsammans med hans favoritduschcremé med doft av kokos blir en härlig klapp.

Jag hittade små gulliga halmänglar på loppis som är fina att fästa på paket.

Vi har som tradition att alla får varsin pyjamas och HÄR samt HÄR ser ni Carlos. Verkligen superfint i ett våfflat mjukt tyg.

DSC_0293-tile

DSC_0303

Vi kikar lite närmre på vad som finns i de ljusa askarna av papp.

Nämligen ett par vantar och en mössa från Dinadi.

Dinadi är ett svenskt företag baserat i Nepal. Målsättningen är att skapa arbetsmöjligheter för kvinnor som behöver en extra chans och just nu arbetar 90 kvinnor på Dinadi. Företaget har slow fashions värderingar som grund med en tidlös, minimalistisk, skandinavisk design och en hållbar produktion med etiska anställningsvillkor.

Alla produkterna är signerade av kvinna som stickat dem.

Så fint och bra eller hur?

Dinadis webshop hittar ni HÄR.

DSC_9545-tile

Sist men inte minst den allra viktigaste julklappen som ni hittar HÄR.

Okej det blev supermånga tips idag. Hoppas ni tycker om och att det kanske kan hjälpa till lite inför inköpen av klapparna.

Vi ska göra oss i ordning inför julbord på Häringe slott. Vi har varit där sedan Elle var I Junos ålder så kanske nionde, tionde året på raken nu…

Absolut ljuvlig tradition som vi alla ser så mycket fram emot varje år.

Njut dagen vännerna!

puss

Julia

0
23

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00