ANNONS

Min önskelista!

/

(Innehåller reklamlänkar)

Käraste tomten,

I vanlig ordning har jag varit ganska så snäll faktiskt. Jag tar hand om mina fyra älskade barn på bästa sätt jag bara kan. Sköter om mitt jobb ganska bra också för det allra mesta. Men viktigast är ju barnen.

Som vän är jag hjärtlig och bryr mig om. När det kommer till att vara fru så finns det väl saker och ting att diskutera men återigen, jag är hjärtlig och gör mitt bästa i tur och ordning.

Så här kommer en liten och lagom blygsam önskelista och jag blir jätte jätteglad för vadsomhelst från den.

Några av sakerna har jag redan införskaffat mig själv för att jag vill ju liksom säkerställa att jag också har en ny pyjamas att mysa runt i på julafton. Och jag vet att när julematen är uppäten, ja då vill jag gärna ha en ny fräsch kokbok att bläddra i.

Men ja, fritt att välja och vraka på det övriga käraste tomten.

batch_collage 2

Ingen spegel men den tänkte jag att jag kan hänga upp i mitt sommarhus som jag önskar mig. Blir fint tänker jag. Mormors gamla och hennes fantastiska sommarställe har jag inte kvar tyvärr. Jag tar gärna ett sommarhus på Gotland och om inte det funkar så kan jag tänka mig Småland faktiskt.

Boken Plåtmat från Adlibris vill jag gärna bläddra i under mellandagarna. Finns HÄR. Så pepp på ett härligt nytt år med mängder av enkel fräsch matlagning.

När vi nu ändå är inne på sommarhus så tänkte jag att jagar med våra gamla dit. Och ersätter de med de HÄR absolut underbara från George Jensen.

batch_collage

Drömljusstaken just nu från Artilleriet. Vill ha väldans gärna och den finns HÄR.

Diamanter tas tacksam emot alltid. Hos Norrfolks finns den HÄR himla fina ringen. Nätt och alldeles ljuvlig. Okej pärlor går såklart lika bra och de HÄR örhängena från Tomas Sabo är fina.

En gosig kofta att mysa i under jullovet från Lindex. Och  möta det nya året med. Finns HÄR.

Jag tycker skulpturen från Kähler är absolut underbar och den finns HÄR. Men jag önskar mig faktiskt lera och tid för att göra ett eget konstverk.

Den superfina pyjamasen från H&M finns HÄR. Rosavitrandig och alldeles mjuk.

Önskar du dig något i julklapp?

puss

Julia

2
21

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00