ANNONS

Årets julklänning!

/

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

DSC_9791-tile
DSC_9794

DSC_9795

DSC_9796-tile

DSC_9803

DSC_9802-tile

DSC_9806

DSC_9807

Årets julklänning!

Jag tycker att det är så vansinnigt vackert med ljusa kläder under vintern. Särskilt till jul. Inte sådär kritvitt utan mer pudrigt. Som min julklänning som jag köpt på Zara.

Fina inneskorna från Flattered finns HÄR.

Nu till angenäma lyxiga härliga dilemman. Älskar för övrigt lyxiga dilemman då livet sannerligen innehåller båda delar för oss alla tror jag. Svåra tunga urjobbiga saker att hantera. Som balans till det tillåter jag mig själv att dyka ner djupt i härliga värdslig funderingar. Som vilken nyans på nagelllacket blir den absolut finaste på julafton till exempel? Eller vilken färg på amaryllisarna som blir bäst…

Vi brukar ju tassa runt i finkläderna fram till eftermiddagen ungefär sedan är det pyjamasmys i många dagar framåt.

Men ja, jag råkade fynda en absolut bedårande vintageklänning till Elle som kom med posten idag. Och den blev visst en klänning till mig då den satt som en smäck! Svårt det där med storlekar ibland. I regel brukar äldre plagg nämligen vara ganska så små. Och klänningen var det finaste jag sett och Elle brukar tycka om mina kläder…snart delar vi nog garderob tror jag!

Hursomhaver nu har jag plötsligt två ljuvliga klänningar att välja mellan. Älskar klänningar så himla mycket.

Lovar att knäppa en bild på vintageklänningen så ska ni få se den också. Kan vara den finaste i hela min garderob faktiskt.

Vet ni vad ni ska ha på er?

Om inte så kommer här några pärlor till julinspiration som jag hittade i butik just nu.

b-tile

Svart spetsklänning Esprit

Lång stickad klänning Arket

Lång finstickad klänning Cos

Midiklänning i svart med spets Arket

Finstickad blå klänning HM

Duvblå spetsklänning By Malina

Ses snart igen! Nu ska jag skynda mig på med det sista för idag samt ordna med frökenpresenter.

puss

Julia

0
25

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00