Jullov!

fullsizeoutput_495d

IMG_5964

IMG_5965

IMG_5963

Åh äntligen.

Brasan sprakar, hyacinternas doft har spridit sig i hela undervåningen, pappershögen är undanjobbad ( vilket jättefint år jag kan lägga bakom mig jobbmässigt ), mina älsklingar är samlade och hemma. Eller ja, Carlos är snaaaart på ingång. Han har varit på ett viktigt uppdrag som kan vara absolut avgörande för framtiden på ett härligt sätt för oss. Kommer att berätta för er alldeles snart, var!

Jullov!

Hur himla mysigt är inte det?

Dagarna före julafton så ska vi ordna med mat och slå in alla klappar. Inga måsten som känns betungande och inga krav.

 

Det enda som känns aaaaningens utmanande är att hålla Juno sysselsatt. Jag tänker mig leklera, pärlpyssel ( har köpt pärlplatta i julklapp till henne ), Pippi och Madickenfilmer, böcker och små utflykter.

Juno är ju en virvelvind som ni vet. En ytterst bestämd sådan. Här förhandlas icke. Om något.

 

Vet ni. Har läst varendaste en av era hälsningar. Ni är ju absolut fantastiska. Som delar med er och uppskattar mina rader.

Ibland vet jag inte om ömma tår ska bli trampade på eller så men när det kommer till att önska alla alla alla barn en trygg tillvaro, varje dag året om och påminna samt lyfta det lite extra under dessa helgtider kändes absolut rätt.

Ta hand om er så ses vi imorgon igen!

puss

Julia

 

 

 1. Anna skriver:

  Blir så inspirerad och får feelgoodkänslor av din blogg. Tack för det och önskar dig en riktigt god jul! Jag kan gärna tänka mig att läsa mer om ditt jobb i bloggen. Tycker det är så intressant att läsa sånt 🙂

 2. Ni skämmer bort Juno och har svårt att sätta gränser nu med SÖT minsta lillasyster, så klart!
  GOD JUL ❤️

  1. juliak skriver:

   Så är det nog definitivt 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..