ANNONS

Mellandagsreatipsigt!

/

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Kikade in i några av mina favvisbutiker och hittade riktiga reapärlor.

Tänkte att jag tipsar vidare till er!

batch_collage 1 rea

Skulle inte ha något emot att uppdatera min garderob av träningskläder med dessa från Filippa K. Tröjan hittas HÄR, toppen HÄR och byxorna HÄR.

batch_collage 2 rea

När man ska vara tjusig!

Bedårande klänning från Filippa K finns HÄR och vintageörhängena från Dior finns HÄR. Pumps från Flattered finns HÄR ( älskar ovansidan ) och den lilla svarta i en miditappning från H&M hittas HÄR.

batch_collage 3 rea

Enkel basic stickad tröja i absolut ljuvlig färg från Filippa K finns HÄR. Och ska du köpa ett endaste plagg på rean så faller min röst på de HÄR byxorna även de från Filippa K. Jag har de i blått och svart. SÅ attans fina och samtidigt nästan mjukisbyxesköna. Perfekt kombo ju.

Ballerinas i svart från Flattered finns HÄR. Fint att de går högt upp sådär.

batch_collage 4 rea

Myspyset är mitt viktigaste och det ska göras bekvämt och fint. Inneskor i ballerinamodell från Flattered i en härlig rosa nyans finns HÄR. Nattskjortan som jag fyndat vid ett annat reatillfälle inne på Ellos finns HÄR. Shortsen från samma ställe hittas HÄR.

batch_collage 5 rea

Jag har använt upp mitt lilla förråd av pappersservetter och nu blir det linne för hela slanten framöver. Barnkalas undantaget då…

Jag hittade det HÄR setet med duk och servetter från Himla till ett superpris på Ellos. Från samma ställe kan man köpa den HÄR kudden. Är så attans sugen på rosa just nu…

Nytt år och nystartspepp kräver fina pennor! De HÄR hittas inne på Afound.

hmgoepprod (25)

Till Junohjärtat beställde jag den här glada klänningen från H&M. Älskar deras Baby Exclusive sortiment och HÄR hittar ni reaavdelningen där jag fyndade klänningen. Jag ser Juno framför mig på påskäggsjakt…

Slutligen så kommer här ett sista tips på en riktigt härlig klassiker till ljuslykta från Ittala som hittas HÄR. Har ett gäng här hemma och ledsnar aldrig.

Ok nu kvällsmyset! Och gröna marmeladkulor, och choklad och ja det här mumsandet tar aldrig slut alltså…tror min kropp skriker efter en nystart på många fronter alltså. Men tills dess, njuter jag av jullovet med extra allt.

puss

Julia

0
29

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00