ANNONS

Inspiration fräsch kost!

/

En klassiker efter julen. Lusten till att förse sin kropp med fräsch och näringsrik mat. Känsla har nog aldrig varit så stark som i år. Jag behöver det så så så mycket. Jag måste återfå energin. Och att inte slarva med kosten är avgörande för mig.

Jag välkomnar veckomatsedlar och mängder med härlig nyttig grön vardagsmat. Firar förresten ett helt år som vegetarian bortsett från mejeri och fisk ibland. Sk inte i nuläget göra några förändringar i det avseendet. Har en tanke på att införa en helt vegansk dag allra minst men än så länge är det en tanke. Ibland blir det ju så redan oplanerat så att säga.

Nåväl jag kikade runt i mitt eget arkiv och samlade ett gäng härliga recept som passar bra just nu.

Varsågod! Bara att klicka er vidare till respektive recept.

s5-3

Matiga avokadomackor

s5-4

Snabba middagstipset

s5-5

Ljummen chevrésallad

s5-6

Ugnsrostad blomkål

s5-7

Linsbiffar

s5-9

Sötpotatisgryta

s5-8

Nyttiga kikärtskakor

Hoppas ni har en härlig allra sista söndag för det här året.

Lugnt tempo här efter en kass natt. Kass natt är alltså minimalt med sömn för mig.

Hursom. Imorse skjutsade jag Elle till simhallen och passade på att köpa en gullig bukett till nyår. Jag passar på att handla maten i eftermiddag tänkte jag. Barnen önskar precis samma sak som förra året nämligen Langos.

Ses lite senare!

puss

Julia

3
29

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00