ANNONS

Fina mysplagg!

/

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Åh vad jag tycker om att det numera finns så otroligt mycket härliga fina mys och sovplagg att välja mellan.

Jag fullkomligen älskar att mysa hemma och gör det gärna i fina men sköna plagg. Inget skavigt eller obehagligt tack. Samtidigt som leggings och tisha kan kännas aningens trist och jag förknippar det så supermycket med mina graviditeter. I och för sig underbara perioder i livet men ja, ni förstår säkert hur jag känner. Allt har sin tid.

Här kommer några pärlor som jag hittade inne på H&M.

All text är klickbar!

batch_collage 1 mys

Mohairstrumpor

Set med tröja + shorts 

Stor necessär 

Finstickad puderrosa linne

batch_collage 2 mys

Ljusrosa body

Vit tvådelad pyjamas

Stickad kofta

batch_collage 3 mys

Jumpsuit

Doftljus

Finstickad sjal

Godmorgon hjärtan!

Elles allra första natt hemifrån sedan diabetesdiagnosen ( och sjukhusvistelsen förstås ). Pirrigt och nervöst men oerhört efterlängtat av Elle. Tyvärr fungerar inte hennes sensor alls som vi ska kunna följa med våra mobiler. Det hade verkligen underlättat.

Hursom. Ett stort steg för oss och vi vill ju verkligen att Elles liv ska vara så vanligt som det bara går trots hennes mycket allvarliga sjukdom. Vi har nog nu landat i en välfungerande vardag ändå men det har tagit tid och att ha barn med diabetes tar dels mycket tid i anspråk men de tyngsta är nog oron som man aldrig kan vila ifrån. Mycket energi som slukas och därför är det extra viktigt att även samla energi så att orken inte tar slut.

Nu njuta söndag! Belle ska på kalas annars inget inplanerat. Dagen tas som en kommer. Härligt!

Vad hittar ni på tro? Blir så glad när ni vill dela med er.

Puss!

Julia

12
52

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00