ANNONS

Måndagslistan!

/

(Innehåller reklamlänkar)

Hej hjärtan!

Måndag igen. Ja dagarna går i en sådan fart alltså. Livet susar fram ibland känner jag. Härligt men jag får också känslan av att jag måste ta mig tiden att ännu mer vara i stunden. Juno är ju liten fortfarande och småbarn är nog det gulligaste och härligaste jag vet om.

Doften, rösten, mjuka huden, alla roliga påhitt…mmm ljuvliga Juno!

Okej en liten måndagslista är på sin plats tycker jag.

En god start på veckan att både avsluta det som varit, få en översikt på det som komma skall, drömma en smula och ägna en liten stund till eftertanke.

DSC_9784-tile
DSC_9810-tile
DSC_9811-tile
DSC_9813-tile
fullsizeoutput_4d41-tile

fullsizeoutput_4d43

DSC_9800

DSC_9806

igbMCtrFRx+khM4KrSSSlw-tile

IMG_7317

fullsizeoutput_4d4c

Jag!

Jag känner mig utvilad något sånär. En god kopp latte bredvid mig och jag började dagen med citronvatten + honung. Ska bli spännande att se om det har några märkbara effekter på mig. Någon mer som infört det som morgonrutin kanske?

Just nu funderar jag ganska mycket på min sysselsättning. Inser att det är samma visa varje år faktiskt vid den här årstiden. Blir lite sugen på att prova något nytt. Kanske varva egen verksamhet med arbete utanför hemmet. Blir faktiskt ibland superstressad av att vara egen samtidigt som fördelarna väger ytterst tungt. Nåväl, det är tankar som finns där och som jag vet många av oss som är egna tampas med.

Älsklingar!

Finemang! Vardagen är åter och den här veckan är även alla aktiviteter igång. Jag vet att februari är en katastrofmånad när det kommer till sjukor så vi njuter av varje dag som går utan.

Veckans planer:

Jobb undan papper och se till så att pärmen är prydlig och i ordning. dags att lämna in den till revisorn.

Möte på skolan med Elles nya fröken + assistent. SÅ attans glad är jag. Det fungerade nämligen inte ett dugg på höstterminen men nu har Elle fått en ny assistent och det kan inte bli annat än tryggt och bra för oss alla. Lättnad!

Fota ett roligt samarbete som ni med barn nog kan komma att tycka om!

Formex och lunch med några nyfunna blogg- instagramkollegor.

Prommis med Elin.

Lunch hemma hos Johanna om inte hennes lilla bebis tittat ut innan dess. Ni vet när man är så gravid att bebisen kan komma närsom? Så pirrigt.

Obokad helg – drömmer om vintersol, god mat, filmmys med barnen och kafferep hos Binge med Jenny.

Helgens som gick!

Vi fyllde helgen med bland annat brödbak ( är inne i en brödbakarperiod ), skattjakt hos Binge, kalas hos vänner, en titt in på Konstatera som är en lokal konstbutik som har allt man kan önska med ypperlig service ( Juno hade siktet inställt på penslar som ni kan se) och prommis i januarisolen. Visst har hon en gullig tröja på sig? I mjuk ull från H&M och den finns HÄR.

Tipsigt!

Ta in kvistar! Bara gör det, lovar nästan omedelbar härlig med hopp om våren känsla. Det räcker med en liten kvist av nästan vadsom om man inte har fruktträd att ta från. Just det där gröna spirande är så ljuvligt!

På min önskelista!

Drömfin vårkappa från Filippa K som finns HÄR ja tack! Och fluffiga inneskor som nu är på realisation från Flattered som finns HÄR.

Tacksam över!

Årstidsväxlingarna. Jag tycker ju verkligen om alla åstiderna på olika sätt. Just nu är känslan av vinter men med hopp om våren himla härlig. Ljuset återvänder så sakteliga och vi har allt det där pirriga, ljuvliga och våriga framför oss.

Hoppas ni får en fin start på veckan så ses vi lite senare igen!

puss

Julia

4
106

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00