Skönhetsperiod pågår – tips på hur du får fina bryn och mjuk hud.

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

 

Jag har olika perioder i livet. När jag snöar in lite extra sådär ni vet.

Just nu pågår baka bröd och piffa mig själv inifrån och ut perioden.

Gissar att nästa period blir blommor och trädgårdspåtande…

Nåväl ett tips i repris bara för att det här är mina stora favoriter i badrumsskåpet.

Först ut en produkt till brynen som jag fullkomligen älskar. Den ger snabbt och enkelt ett otroligt fint resultat. Jag är ju himla förtjust i en mer naturell look som ni vet och den här ger just den effekten. Det händer något, brynen håller sig på plats, perfekt nyans av brunt och den ger en illusion av lite tjockare bryn än jag de facto har. Så bra!

HÄR hittar ni ögonbrynsvaxet från Lumene. Jag har nyansen Blond.

DSC_0329-tile 1
DSC_0306-tile

batch_DSC_0331-tile

Nästa favvis i badrumsskåpet sedan år bak i tiden är Body Buttern från Estelle & Thild. Tycker om alla dofterna. Just nu använder jag den HÄR. Ska jag ta hand om mig riktigt ordentligt skrubbar jag kroppen med den HÄR som tillhör samma serie.

DSC_0349-tile

DSC_0345

 

Ha nu en fin start på tisdagen så ses vi lite senare!

Förresten. Man kan trycka på ett litet hjärta nedanför mitt inlägg har ni sett det? Gör gärna det när ni känner att de här inlägget tyckte jag om. Då får jag en liten indikation på vad som gillas.

puss

Julia

  1. Jenny skriver:

   Karin, lägg din energi på nått positivt? Roligast och härligast för alla? Gillar man så kan man säga annars är det allmänt hyfs att Va tyst? Kan ju inte känns bra att posta en sån kommentar? Lite bittert att sitta och läsa nått man inte gillar och sen aktivt gå in och skriva sådär… lite småfult att sprida negativ energi.

 1. Sandra skriver:

  Åh måste testa ögonbrynsvaxet! Har kört med penna alla år men detta lät ju snäppet bättre! Tack för tips!
  Läser din blogg från datorn nu och då får jag inte upp ikonen med hjärtat men däremot om jag går in i mobilen så finns den. Konstigt!

  1. juliak skriver:

   Aaah okej tack för infon. Mm jag tycker den är så himla bra 🙂 Kram!

 2. Å tack för dina fina tips, ska testa ögonbrynsgrejen 🙂
  Ha en riktigt fin tisdag!
  Kram Anna

  1. juliak skriver:

   Hoppas du gillar 🙂 KRAM och sköt om dig.

 3. Anna skriver:

  Vilket fint nagellack! Vad är det för nyans?

  1. juliak skriver:

   Forever Yummy fr Essie 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..