ANNONS

Skönhetsperiod pågår – tips på hur du får fina bryn och mjuk hud.

/

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Jag har olika perioder i livet. När jag snöar in lite extra sådär ni vet.

Just nu pågår baka bröd och piffa mig själv inifrån och ut perioden.

Gissar att nästa period blir blommor och trädgårdspåtande…

Nåväl ett tips i repris bara för att det här är mina stora favoriter i badrumsskåpet.

Först ut en produkt till brynen som jag fullkomligen älskar. Den ger snabbt och enkelt ett otroligt fint resultat. Jag är ju himla förtjust i en mer naturell look som ni vet och den här ger just den effekten. Det händer något, brynen håller sig på plats, perfekt nyans av brunt och den ger en illusion av lite tjockare bryn än jag de facto har. Så bra!

HÄR hittar ni ögonbrynsvaxet från Lumene. Jag har nyansen Blond.

DSC_0329-tile 1
DSC_0306-tile

batch_DSC_0331-tile

Nästa favvis i badrumsskåpet sedan år bak i tiden är Body Buttern från Estelle & Thild. Tycker om alla dofterna. Just nu använder jag den HÄR. Ska jag ta hand om mig riktigt ordentligt skrubbar jag kroppen med den HÄR som tillhör samma serie.

DSC_0349-tile

DSC_0345

Ha nu en fin start på tisdagen så ses vi lite senare!

Förresten. Man kan trycka på ett litet hjärta nedanför mitt inlägg har ni sett det? Gör gärna det när ni känner att de här inlägget tyckte jag om. Då får jag en liten indikation på vad som gillas.

puss

Julia

8
314

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00