ANNONS

Önskelista – hårvård och styling!

/

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Godmorgon hjärtan!

Åh som jag njuter lördagmorgon.

Vi har lite planer men mest bara mysa hemma tänker jag. Kanske en promenad, laga något gott och drömma om sommaren. Den får gärna dröja för min del men jag tycker om att tänka på vilka projekt vi har att ta oss an. Och vad vi ska hitta på för mysigt med barnen.

Något inte lika lovely är mitt hår. Jag är ju ingen hårtjej alls sådär. Inte så brydd. Huden är min grej. Går otroligt sällan till frissan men en tid är bokad, äntligen! I februari ska jag bli vårigt fräsch igen.

Tänker mig en solkysst bayalage.

Ungefär som jag hade här för ett år sedan.

LYKO erbjuder just nu rabatt på både GHD och Kevin Murphy.

Jag blir så sugen på att investera i lite bra hårvårdsprodukter samt en plattång. Har läst en del recensioner och GHD verkar ha de allra allra bästa. Någon som provat?

collage apprl 1

Ibland behövs en snabb uppfräschning av håret och då är ett torrschampo hur bra som helst. Fresh Hair ger håret volym och textur samt neutraliserar fet hårbotten. Finns HÄR.

Mitt hår har verkligen utsatts för påfrestning. Jag tror att amning och stress är riktigt kasst faktiskt för just mitt hår. Det börjar så sakteliga repa sig men det HÄR schampot med tillhörande balsam med vårande egenskaper som finns HÄR skulle nog passa mig bra.

collage apprl 2
Plattången från GHD som jag är sugen på finns HÄR och en stärkande återfuktande hårmask från Kevin Murphy finns HÄR.

Ok, nu ska jag tassa ut i köket och ordna med helgfrukost.

Njut dagen!

puss

4
31

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00