Önskelista – hårvård och styling!

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Godmorgon hjärtan!

Åh som jag njuter lördagmorgon.

Vi har lite planer men mest bara mysa hemma tänker jag. Kanske en promenad, laga något gott och drömma om sommaren. Den får gärna dröja för min del men jag tycker om att tänka på vilka projekt vi har att ta oss an. Och vad vi ska hitta på för mysigt med barnen.

Något inte lika lovely är mitt hår. Jag är ju ingen hårtjej alls sådär. Inte så brydd. Huden är min grej. Går otroligt sällan till frissan men en tid är bokad, äntligen! I februari ska jag bli vårigt fräsch igen.

Tänker mig en solkysst bayalage.

Ungefär som jag hade här för ett år sedan.

LYKO erbjuder just nu rabatt på både GHD och Kevin Murphy.

Jag blir så sugen på att investera i lite bra hårvårdsprodukter samt en plattång. Har läst en del recensioner och GHD verkar ha de allra allra bästa. Någon som provat?

collage apprl 1

Ibland behövs en snabb uppfräschning av håret och då är ett torrschampo hur bra som helst. Fresh Hair ger håret volym och textur samt neutraliserar fet hårbotten. Finns HÄR.

Mitt hår har verkligen utsatts för påfrestning. Jag tror att amning och stress är riktigt kasst faktiskt för just mitt hår. Det börjar så sakteliga repa sig men det HÄR schampot med tillhörande balsam med vårande egenskaper som finns HÄR skulle nog passa mig bra.

collage apprl 2
Plattången från GHD som jag är sugen på finns HÄR och en stärkande återfuktande hårmask från Kevin Murphy finns HÄR.

 

Ok, nu ska jag tassa ut i köket och ordna med helgfrukost.

Njut dagen!

puss

 1. Sofie skriver:

  GHD är bäst! 😄 har jobbar som frisör i 11 år och alltid använt GHD. Har aldrig varit med om att en tång blivit dålig från GHD, och förstå hur mycket slitage den får varje dag hos oss! Bästa kvaliten! Verkligen!

 2. Åse skriver:

  Åh jag har haft GHD sen 2008 och skulle aldrig använda något annat! De är bäst, lite dyr men helt klart värt det. Håret blir alldeles lent och mjukt, älskar att platta med den. Jag fick en ny av min man förra året på min födelsedag, den vita som du länkat till, lika underbar som den första. Den gamla fick dottern (19 år) för hon älskade också GHDs plattänger.
  Som sagt, köp den 🙂

  Kram Åse

 3. Sofia skriver:

  Du är alltid så fräsch och fin i både hår och stil🤗. Jag har den plattången och den är super, använder den mest till att locka med🤗. Trevlig helg

  1. juliak skriver:

   Gulle dig. KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..