Min Dahliabeställning!

Ok älskade odlarvännerna, denna inköpslista är till er!

Jag har en del dahlialökar från förra året men misstänker att de dött en plågsam långsam död i ett alldeles för kallt rum. Vi får väl väl se.

Och gällande dahlior.

Det HÄR inlägget tycker jag att ni ska läsa innan ni sätter igång med att klicka hem egna knölar.

Gällande mina inköp. I vanlig ordning är det känsla och hjärta som fått avgöra. Är så attans dålig på att planera sådant. Höjd, form, storlek och nyanser. Det är inte min grej helt enkelt.

s5-48

s5-49

s5-50

 

Ace Summer Sunset

Break Out

Evanah

Zingaro

Hollyhill Orange Ice

Maya

Polar Ice

Princess Elisabeth

Watch Up

Maaike

Megan Dean

Wizard of Oz

Small World

 

Butiker som säljer Dahliaknölar är till exempel: Flora Linnea, Lökar & Knölar och Klostra.

 

 

Vi ses lite senare! Nu ska jag göra något så spännande som att färga tyg med naturliga färger och vakta brevlådan. Jordens allra mest underbara och viktiga brev bör trilla ner där idag. Hehe fy vad trist det är med sådana här teasers alltså. Så kasst. Nästan provocerande ju. Men jag kan trösta er som är nyfikna med att snaaaart kan jag berätta om något himla roligt här på bloggen.

puss

Julia

LOADING..