Brevet kom!

Godmorgon finaste hjärtan!

Har ni en skön helg? Jag hoppas det.

Minns ni brevet jag gick och väntade på…?

Det kom. Och nu gick den iväg igen.

DSC_0048

DSC_0050

Man skulle väl kunna säga att drömmar håller på att gå i uppfyllelse…

Så pirrig!!! Fortsättning kommer att följa, såklart.

Förresten visst är stolen gullig? Fyndade den hos Bästa Binge. Ryckte bort klädsel och stoppning. Tycker stoppning och tyg kan vara lite småsnuskigt sådär så stoppningen hivade jag och tyget fick sig två omgångar i tvättmaskinen. Hade inte hjärta att byta ut den, så fin ju.

puss

Julia

 

 1. Ulrika skriver:

  Underbart när drömmar kan bli till verklighet. Man kan verkligen känna ditt ”pirr”. Har ju ingen aning om vad det kan vara men om jag får drömma så hoppas jag att du fått ett bokkontrakt. Du skulle kunna göra en riktigt mysig livsstilsbok.

  1. juliak skriver:

   Hehe gulle dig, inget bokkontrakt dessvärre… Kram!

 2. Anna skriver:

  Spännande. Stolen är jättefin! Instämmer om tyg och mattor om man hittat på loppis. Brukar skrubba som en galning i sjön med såpa och tvätta de som går i maskin. 😅 En fråga, har ni slipat och oljat in er gamla Pardörr som är på bild? Jättefin. 😊

  1. juliak skriver:

   Åh nej det är vår gamla ytterdörr och den är helt precis orörd. Kram!

 3. Men nu är vi riktigt nyfikna!

  1. juliak skriver:

   Håller bara liiite till på det 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..