ANNONS

Effektiv skönhetssömn!

/

DSC_9978

DSC_9979

DSC_9982

DSC_0007

DSC_9975

Hur mycket jag än älskar alla årstiderna så är inte huden lika förtjust i det här kalla torra.

Jag kommer att senare under veckan tipsa er om ni följer mig på Instagram om ett hudvårdsset som fungerar super på min hy just nu. Men tills dess tipsar jag om ett snabbfix i form av en olja som ger både lyster, fukt och en solkysst ton till huden under tiden jag sover. Skönhetssömn bokstavligt talat. Det säger jag jaaaaa till just nu. För ooooh så blek och glåmig känslan är just nu. Pjuuh…

Jag använder den ungefär 1-2 gånger i veckan och innehållet är drygt. Om man nu inte råka ha någon som gladeligen rotar bland ens hudvård som då jag råkar ha.

Frågade Carlos häromdagen vad han gjort med huden? Såg så himla fräsch och fin ut.

Asch då, ute och skottat snö blev svaret…och lånat lite olja.

Sedärja!

HÄR hittar ni Tan Luxe sleep oil från Lyko som är mitt hetaste skönhetstips såhär i januari.

Ses imorgon!

puss

Julia

5
37

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00