ANNONS

Huset på Gotland – en titt!

/

Godmorgon hjärtan!

Hoppas ni har en god natts sömn bakom er. Och om inte, kämpa! Och var lite snälla mot er själva…livet är som det är och dagar som är lite extra trötta sådär förtjänar extra omtanke. En favoritchoklad, ett varmt bad, en ansiktsmask, tidig kväll eller ja vad du nu tycker är viktigt och mysigt just idag.

Jag vet att många av er är ju så nyfikna på Gotlandshuset och hur vår plan ser ut.

Huset ligger på norra Gotland, är 77 m2 stort ( övervåningen är ej inräknad ), tomten är 2000 m2 och det är ett kalkstenshus byggt omkring 1903.

Huset saknar vatten och ett fungerande tak. Det är också därmed det som är huvudprio. Lägga om taket, ordna med vatten och avlopp. Stora omfattande och inte helt okomplicerade åtgärder. Det tillkom även ett eldningsförbud.

Men.

Huset är absolut ljuvligt. Eller ja, jag har ju inte varit där men jag ser bilderna och Carlos har varit där för att skapa sig en känsla. Alla mina drömkriterier för ett en sommardröm är uppfyllda.

Vårt andra och sista livsprojekt. Kan knappt tro att det är sant…

Vi vill kunna vistas där året om när lusten faller oss in och de matchar barnens ledigheter såklart.

Huset ska få så mycket kärlek och omsorg av oss och barnen längtar dit. Precis som jag.

Ni ska få se hur huset ser ut från ena sidan! Huset är formad som ett L. Det finns två ingångar och det här är en av ingångarna. Den så kallade finingången. Kan det vara äppelträd man ser i bild. Och syren…

313996-Stenstugu457-02

30
188

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00