Fritidshusdrömmar – ska vi göra ett inlägg tillsammans?

IMG_8432

Jag fick en ide, jag kan ju knappast vara ensam om att drömma sommarhus. Eller ja, fritidshus. Det skulle vara så roligt att ta del av era drömmar till fritidshus.  Kanske ett nyförvärv eller ett ställe du vistats i sedan barnsben. Maila mig ( julia.khouri@telia.com) en mysig bild på ditt sommarhus så knåpar jag ihop ett inspirerande inlägg med bilder från er om jag får tillräckligt många…hoppas, vore ju ett roligt inlägg tänker jag. Ni får vara anonyma eller om ni har en blogg eller instagram så länkar jag såklart❤️

Tills dess, en bild från vårt blivande sovrum.

Vad tycks? Potential?

Puss

 1. Anna skriver:

  Vilken dröm!

 2. Linn skriver:

  Gleder meg til å følge renoveringen av deres sommerhus 😊

  1. juliak skriver:

   Åh vad härligt! kram

 3. Sofie skriver:

  Verkligen massa potential!! 😍👏🏻👏🏻👏🏻 Kommer bli så bra när du svänger med ditt trollspö! Längtar!!

 4. S skriver:

  Självklar potential! Den där kakelugnen och det stora fönstret som av allt att döma har ett underbart ljusinsläpp sätter ju en fantastisk ton att jobba vidare med! Grattis till er sommardröm!

 5. Therese skriver:

  Kul idé! Mail kommer 😘

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..