ANNONS

Måndagslistan!

/

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Godmorgon hjärtan!

En ganska så tyst helg jag vet. Förutom en liten titt in igår…

Fullt upp sedan i fredags morse och jag har somnat tiiidigt varje kväll. Välbehövligt. Igår var det så vårigt hos oss. Förra helgens snömassor har töat bort och marken syns både här och där. Jag njöt verkligen av känslan och är så övertygad om att den här våren är min. På många olika sätt. En helt annan känsla än förra våren där jag liksom visste att våren blir sorgsam och tung med allt som pappa gick igenom.

Nåväl nog om det. Ny vecka och måndag. Och en måndagslista såklart!

IMG_1466

IMG_1469

IMG_1470

IMG_1473

IMG_1475

IMG_1478

Jag!

Känner mig lättad efter veckan som gått. Sjukhusbesök tynger mig både innan, efter och under. Det var en vecka där mycket skulle klaffa och hinnas med och det gick strålande. Känns så skönt med en alldeles vanlig vecka framför mig. Även om förra veckan också var härlig på sitt sätt men jag blir uppstressad när jag har många olika saker att göra utanför hemmet. Jag bara är sådan och många intryck gör mig helt s l u t.

Jag kände mig lite hängig i kroppen under förra veckan så jag hoppade träning men nu känner jag mig pigg på det!

Älsklingar!

Vabruari it is. Fortfarande. Vi hade några pigga dagar men just nu är det hela tiden någon som är hängig. Inget att göra. Apelsinklyftor, saft och vila.

Veckans planer:

Jobba jobba jobba! Är så pepp på en vecka som är helt fri från annat. Inga sjukhusbesök eller annat som tar mycket tid och energi i anspråk. Det som ska göras är en hel drös av blogginlägg bland annat.

Sortera och rensa bland barnens gamla kläder, puh vilket kaos jag har på den fronten.

Luncha med Karin. Fint med kollegor i närheten att ventilera med.

Antikmässan med Jenny

Fira Alla hjärtans dag! Något gott att äta och barnen får varsin liten present. Köpte fina pennor + godis.

Så något – jord och frön är införskaffat.

Frisören igen. Jag känner att det blev för ljust faktiskt. Syns inte på bild dock då det är en bayalage. Kanske är det det faktum att det är vinter eller så vill jag ha helt enkelt ha en färg lite mer åt min naturliga ton. Min frisör är i alla fall världens gulligaste och jag kände inte alls att de blev jobbigt att be om en ny tid igen. Hon är grymt duktig på alla vis.

Helgen som gick!

Fylldes med kalas för Juno med vänner. Mängder av godsaker, loppisdejt med Jenny och en godkänd skörd visst? Och ett absolut jättefint ordnat event anordnat av Michaela Grut på Mornington Hotell där jag fick träffa underbara branschkollegor.

Tipsigt!

Tipsar om mitt föregående blogginlägg. För alla er som behöver lite inspiration och en förenklad vardag. Jag kan varmt rekommendera! Kika in HÄR om ni vill läsa mer.

Drömmer om!

Varje vår drömmer jag om en stickad kappa eller kavaj från Busnel. Men jag kommer aldrig riktigt fram till vilken jag vill ha och de är ganska så kostsamma. Därför måste den kännas helt hundra. Den HÄR klassiska modellen är absolut jättefin men lite för tjusig för mig? Jag tycker att den HÄR är helt ljuvlig men skulle behöva prova i butik. Lite 50-talig nästan eller? Önskar mig!

Victoria_jacket_marine_1_4adcfec5-e8c6-4b7c-aef3-b50f5759a13a_540x-tile

Tacksam över!

Allt. Jag är så tacksam för just precis allt i den här stunden. Det finns ingenting jag önskar var på något annat vis just nu som går att önska realistiskt alltså. Tacksamt.

Ta hand om er och hoppas er start på veckan blir fin!

puss

Julia

2
68

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00