Era drömmar!

Alltså vilken underbar respons inlägget där jag undrade om några av er har lust att skicka in bilder på era sommar/fritidshus! Här kommer era drömmar samlade i ett blogginlägg. Se och njut!

 

Först ut Carolines ( @carolinealexandralavendelbo ) lilla torp som byggdes i början på förra sekelskiftet. Älskar trappen och köket. Fint med det öppna skåpet sådär.

A383FA9B-8C2C-4F81-BE7D-EB56BC764110

42C18412-EF2F-4DED-B800-9E7B61987686

 

 1. Nästa gulliga lilla hus är kolonistugan på Rosengränd där Nike ( @nikelinds ) spenderar sina somrar. En vacker dag vill jag också ha en kolonistuga! Tänk när man är en liten söt gammal mormor som inte riktigt orkar med Björsta eller Gotland. En kolonilott skulle vara perfekt då!

Mitt Rosengränd

 

Carolines lilla torpdröm med gångavstånd till havet på Åland! Åh så fint! De börjar växa ur huset och drömmer om ett nybygge vid havet där hela familjen ryms.

image1

image2

Nikkis ( nikki_nnnn ) gulliga strandhus i Hälsingland som ska få sig en omgång kärlek när tid finns. Och en egen sandstrand. Vilken dröm!

image1

 

 

Annas ljuvliga sommarstuga med en bedårande kakelugn! Jag har en kakelugnspassion tror jag…vet knappt något finare faktiskt.

IMG_0904
IMG_0903

 

Ninas ( Min klockaregård ) lilla sommarstuga där barndomsminnen skapats. Det är ju de man drömmer om… Så fint med rosorna som klättrar!

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

 

 

Strongt jobbat Sofia! Här har hon med sin familj på totalt fyra personer bott som längst fyra veckor i sträck. Det lilla huset ligger precis vid havet. Så lyxigt och ljuvligt!

IMG-2810

 

Evelinas (@evelinaborgn ) stuga från 1800-talet som är renoverad från grunden. Hur fin är den inte? Omgiven av älv och å i Lappland. Låter så exotiskt och härligt för mig! Vilket jobb de lagt ner.

IMG-1222

IMG-1233

 

Saras ( @lillategelbruket) sommarpärla vid vattnet som hennes morfar byggt. Hennes bästa plats på jorden. Blir nästan lite rörd, så fint. Både stället och hennes känsla.

IMG_9241

IMG_4634

 

Och slutligen. Lindas Gotlandsdröm. Dör lite. Prick allt är helt och hållet ljuvligt. Visst?

IMG_3036

IMG_6199

IMG_1781

Det här gör vi om va? Så roligt när ni vill vara med i ett inlägg såhär.

puss

Julia

 1. Nike skriver:

  Åh vad fint att se sitt lilla hus i så fint sällskap! Vilken ära att vara på din blogg! Tyvärr har du missat s:et på slutet i mitt instagram-namn. Nikelinds ska det vara! 🙂

  Kram!

  1. juliak skriver:

   Fixade! TACK för att du delade. Kramar!

 2. Alltså! Wow vilken härlig inspiration! Så mycket känslor, stämning och omsorg i alla bilder. Vill veta mer om alla 💕
  Tack för att jag fick vara med med mitt torp!
  Kram

  1. juliak skriver:

   Eller hur, så himla fint att få ta del av. Tack för att du ville vara med! KRAM

 3. Sofie skriver:

  Åh så fina! 😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..