I annonssamarbete med TWILFIT

Fredagstipsigt – en ny favorit!

 

DSC_0040-tile
DSC_0047-tile

Godmorgon hjärtan!

Här kommer ett fredagstips till er! Nu har jag nämligen publicerat mitt samarbete med Twilfit på Instagram som ni kan se HÄR.

Jag kan bli helt hispig över sånt här men nu är det gjort. Med den varmaste responsen någonsin. Del ett är ute och jag har ju som jag nämnde tidigare utformat samarbetet alldeles själv och därmed blev det ju också så som jag själv vill på ett ungefär.

Själv har jag helt klart en ny BH favorit, den jag visar på bilden. En alldeles slät modell från Twilfits egna sortiment som sitter så himla bra och är skön.

Hoppas ni får njuta av en härlig fredag finisar!

Nu ska jag lite snabbt se till så att jag och typ i alla fall köket är anständigt. Idag ska jag nämligen investera i kunskap. Inte så dumt alls och det jag ska lära mig är något jag gör dagligen, nämligen att fotografera. Håller ju knappast att trycka av på autotamläget alltid…Kände att jag lär mig allra bäst på min arbetsplats, det vill säga hemma så kursen går av stapeln i mitt kök.

puss

Julia

 1. C skriver:

  Julia, så fin du är! Som alltid.

  Förstår att du var nervös över detta men ser så naturligt ut och du är så vacker. tack för härlig inspiration som alltid.

  1. juliak skriver:

   Du är så snäll, TACK.

 2. Clara skriver:

  De bästa ” bh’s ” som man kan ha tycker jag är de släta. Fint med någon spetsdetalj men allra bäst är ju när det är slätt så det inte blir buppligt under en tight topp ♡
  Fint inlägg, kram

  1. juliak skriver:

   Håller helt med! kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..