ANNONS

Måndagslistan!

/

Hej vännerna!

En uppdatering i stunden! Ibland är jag här just nu, och ibland blir det förinställda inlägg. Älskar mest att få vara här i stunden men det går inte ihop alltid…

Hursomhelst hoppas helgen varit fin?

Vi börjar veckan med en måndagslista i vanlig ordning. Blir en så otroligt bra start tycker jag med en liten stund för eftertanke, tacksamhet, drömmar och reflektion.

IMG_1575

IMG_1569

IMG_1571

IMG_1572

rTphb8hnSPOXWWd1NsDiqQ

Jag!

Just nu växlar det väldans alltså. Känslan av otillräcklighet tynger mig stundtals ganska så mycket. Är övertygad att många av er känner igen känslan? Jag vill ju så mycket. Hela tiden. Nåväl, jag har blivit en expert på att leva en stund i sänder och fånga lyckliga stunder så det är så livet rullar på för närvarande. Känner mig nöjd med mitt upplägg i det stora hela. Och överlag så sprudlar jag av inspiration och det är kanske där de blir en krock. All inspiration inom mig som inte riktigt kommer till sin rätt…

Älsklingar!

Carlos har fyllt 42 år. Firad och högt älskad av oss alla under helgen. Lite småhostigt än men i övrigt friska pigga älsklingar. Så skönt.

Veckans planer:

Fotografera och skriva texter till samarbeten som har med inredning, en välkänd musiktjänst ( så sjukt stolt och tacksam att jag får göra just det samarbetet ) och lite skönhet.

Sköta om högen med administrativt tråk. som är så skönt att göra undan en gång i veckan.

Göra ett gäng blogginlägg, har mängder av foton att gå igenom som jag tror att ni vill se.

Jogga!

Utvecklingssamtal för Juno, gullis alltså.

Tandis – vanlig kontroll.

Köra en vända till Bästa Binge med resten av allt jag rensat bort.

Rensa min garderob och lägga ut pärlorna till försäljning på instagram, så håll utkik på stories om ni vill!

Ägna ett par dagar åt att vara kreativ och lägga allt annat åt sidan. Jag behöver någon form av återhämtning och då tänker jag mig en dag eller två fylld med just något kreativt, kanske måla, fota lite och förankra mina nya kunskaper.

Helgen som gick!

Fyllde vi med solsken, en himla massa städande, för lite sömn och mängder av alarm för att kolla av Elles blodsocker från klockan 23 tills läget var under kontroll runt 4 snåret, kalas, födelsedagsfirande, dragning av ledningar i ladan ( vi bygger där inne och ska ha avlopp och vatten indraget ) och såklart återhämtning i form av bakning. Så mysigt tycker jag att baka något gott varje helg tillsammans med barnen. Fler loppisfynd än kroken blev det men ni får se allt en annan dag. Kroken ska jag ha på Gotland. Jag kärade ner mig i den blåa färgen på skåpet som stod hemma hos Belles kompis. Kändes som någonstans kalkfärg nästan, alldeles matt och ljuvlig. Spar som inspiration.

Tipsigt!

Jag behöver fylla på necessären med smink och det blir två favoriter i repris för brynen. Det HÄR vaxet för brynen från Lumene och den HÄR pennan som ger ett så superfint resultat om man vill fylla i brynen. Älskar och är inne på min tredje. Bra produkt med andra ord.

Gina Tricot har fått in den HÄR fina stickade tröjan med puffärm och jeansen är ju nästintill klassiker. I alla fall i min garderob. Drog fram ett par som låg längst i i garderoben och attans vad sköna de är. Och himla fina. Finns HÄR för dig som är sugen på de mjukaste jeansen som finns. Med skönt hög midja.

collage 12

Drömmer om!

Att vi ska komma över allt det där som känns så himla jobbigt just nu med huset på Gotland. Vatten, avlopp, tak och eldstäder. Tusan att det ska vara sådant krångel alltså.

Tacksam över!

Att jag den här veckan ska ägna tid åt mig själv några dagar. I korta drag så är jag ganska så trött. Utmattad låter så otroligt stort och jag är inte riktigt där. Men året som gick tog väldigt hårt på mig och visst har jag haft tid för en hel del eftertanke (om nätterna främst) men känner inte riktigt att jag kanske tillåtit mig tid utan att prestera, agera, ta hand om och jobba.

Jag tror att några dagar utan att behöva prestera och vara igång hela tiden gör mig gott. Svårt och en utmaning men jag känner att det är livsnödvändigt just nu.

9
69

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00