ANNONS

Ja eller nej?

/

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Godmorgon hjärtan!

Tisdagsbestyr på gång här. Jag brukar beta av mindre härliga saker som att sortera in papper i bokföringspärmen, fakturera, betala fakturor och styra upp sådana administrativa saker på just tisdagar. Inte lyckligaste arbetsdagen men sådant måste ju göras. Piffar till det hela med en bra podd och en kopp te. Mysigt ändå ju.

Men vi börjar med en önskelista. Listor är mitt underbaraste. Och just nu är jag till bredden fylld med lust att rensa, fylla på med nytt, skapa, inreda, måla…åh ja nu hör ju.

Men det här är sådant jag går och drömmer om lite extra just nu. Och säg mig, vad tycker ni om lampan? Jag är så sugen på den. Och just nu har Nordiska Galleriet kampanjpiser på all belysning så jag blir extra sugen på att slå till. Vore som jag nämnde igår en snygg kontrast i vårt vardagsrum?

batch_collage tisdag

Älskar att det numera hos Gina finns jeans i modell Petit. Passar mig som inte är superlång ypperligt. De HÄR jeansen är i en perfekt tvätt och modell tycker jag.

Ja tack till himmelsblå tisha som finns HÄR inne på & Other Stories.

Tallrikshyllan snickrad på 1800-talet som finns att buda hem på Stockholms auktionsverk vore en dröm på Gotland.

Gina Tricot släpper i dagarna en mini kollektion till småälsklingarna. Fanns mycket fint, bland annat collegetröjan. HÄR kan ni se mer.

Och så lampan då från Fritz Hansen. Ja, nej, ja, nej? HÄR finns den i alla fall.

Ok, dags att dyka ner i pappershögen.

puss

Julia

3
38

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00