ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED May Beauty

Lent, glansigt och silkeslent hår på några minuter!

/

Jag är ingen hårtjej. Det erkänner jag. En snabb liten knut och rent hår. Mer begär jag knappt…Men mitt hår har blivit så torrt, glanslöst och strävt. Inte så härligt.

DSC_0208-tile

Mmm ni se ju? Ni kan ignorera att det är så ljust. Tänker tona ner det om några veckor. Trivs inte alls i såhär ljust hår.
Nåväl. Åter till det torra. Jag har fått prova på May Beautys Moroccan Mirakel Schampo och Balsam.
Schampot återfuktar håret och ger det näring, lyster och glans. Arganoljan motverkar frizz och får håret att kännas lent, friskt och hälsosamt.

DSC_0216-tile

Jag började med att skölja håret med varmt vatten. Därefter masserade jag in schampot noggrant i mitt hår
Min frisör säger att man ska fokusera på att massera in schampot i hårbotten och jag lyder såklart!

Tipsigt är att man ibland kan göra själva schamponeringsproceduren x 2. Om man har väldigt smutsigt hår

DSC_0251-tile

Efter att ha sköljt bort schampot från håret kramade jag ur överflödigt vatten. Jag kände direkt en så ren känsla i håret.
Dags för balsam! Moroccan Mirakel Balsam mjukgör håret och skyddar det från vind, kyla, UV-strålning och fria radikaler. Arganoljan gör det enklare att hantera och styla håret.

DSC_0241

Jag pumpade ut en klick balsam i handen och applicerade balsamet på längderna och topparna. Precis där mitt hår är som allra mest slitet. Balsamet fick sitta i under ungefär 3 minuter.

DSC_0193-tile

Ganska lagom stund för att köra en peeling av kroppen eller så. Därefter sköljde jag ur håret och lät det självtorka. Alltså wow. Vet ni hur det kändes när håret torkat?

DSC_0305-tile

Som att kliva ut från frisörsalongen. Exakt precis så kändes det. Mitt hår blev alldeles lent, mjukt, doftade så vansinnigt gott och känslan var så ren och härlig!
Kan hända att jag numera är lite mer av en hårtjej faktiskt. Trodde inte att det var möjligt med ett så bra resultat på bara några minuter hemma…Blir ni också sugna på att prova May Beautys schampo och balsam som jag gjort? Då har ni just nu möjlighet att ta del av ett erbjudande som ger 30% rabatt med koden sobjulia .

Mer information och hur man beställer hittar ni HÄR på hemsidan.

DSC_0190

puss

2
32

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00