ANNONS

Måndagslistan!

/

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Hej raringar!

Ordningen återställd. Carlos är hemma. Fem dagar ifrån varandra. Hur trist som helst faktiskt. Vill inget hellre än att ha honom hemma. Känns både otryggt och tråkigt att vara ifrån varandra. Men nuså.

Sedan att jag gärna pysslar med mitt här hemma är en annan sak. Vi är båda två människor som behöver få göra egna saker men väldigt gärna i närheten av varandra.

Okej en ny vecka har tagit vid. Vi kikar på veckans måndaglista!

IMG_1662-tile

IMG_1657

IMG_1674

IMG_1670-tile

IMG_1669-tile

IMG_1665-tile

IMG_1675

IMG_1676

IMG_1671

Jag!

Tippelitopp! Forfarande inne i en väldigt energisk och inspirerande period och den känslan njuter jag av något enormt. Samtidigt pågår en slags kris parallellt. Eller kris kanske är fel ordval. En förändring och insikter som liksom faller på plats. Det kan vara åldern, det kan vara livets händelser. Men det känns okej. Jag känner mig mestadels trygg i den här processen. Jag tänker att livet har olika faser och att jag är påväg i i en ny kanske…

Älsklingar!

Fint. Jag har en underbar skara med barn. Så olika varandra, tänk att det kan bli så…? Älskar åldersspannet. Från 2 till 13 och ett halvt år. Att vara tonårsmamma OCH mamma till ett småbarn är utmanande men samtidigt befriande. Jag hinner inte oroa mig förr mycket så att säga…

Helgen som gick.

Fylldes med Junos favvis naturell spaghetti ( med smöööör ), solstrålar, plantering av luktärt, vila och vårblommor som vi varsamt arrangerade i små äggkoppar. Ser ni bilden med mängder av pärlor? Inte min bild och inte mina saker förutom korgen till vänster som jag paxade snabbt som attan. Lite längre ner kan ni läsa om Elin min vän som startat upp en vintagebutik.

Veckans planer:

Utvecklingssamtal med Belle.

Redigera bilder och knåpa ihop både samarbeten och alldeles vanliga inlägg. Högsäsong för samarbeten just nu. Tackar tacksamt för att jag just nu kan göra detta. Hur det ser ut framöver vet jag ingenting om.

En liten utflykt med Karin för att införskaffa vårblommor. Tar med kameran och förevigar, ett ställe ni inte vill missa kan jag lova. Om ni älskar blommor vill säga.

Lunchdejt med Elin och hon är precis i uppstarten av sitt företag Vintagevrån och det är sååå roligt tycker jag. Hejja henne och det är ett företag med en inriktning som jag tro kan falla många av er i smaken.

Jogga!

Leta efter mina dahliaknölar! Blir lite fundersam, när kommer de egentligen med Posten. Vill ju gärna komma igång snart ju. Beställde från två olika butiker men det är så länge sedan att jag glömt bort vilka…bra minne hehe.

Tipsigt!

Antar att många av er redan sett dokumentären om Josefine. Om inte. Se den. En av årets viktigaste dokumentärer. Svårt att hitta de rätta orden efter att ha sett den. Finns det ens några..inte vet jag. Männens våld mot kvinnor måste upphöra. Nu.

Önskar mig!

batch_collage

Finaste T-shirt klänningen jag någonsin sett. Ser sist skoj ut på bild men jag har provat den och åååh vad fin. Dock ska jag fundera lite på färg… HÄR finns den på Filippa K.

Snygga sandaler från Flattered som finns HÄR.

Klassisk vit linneskjorta att bo i under sommaren från Gina Tricot finns HÄR.

Så fin bikinitopp i vitt från Gina Tricot som finns HÄR. Från samma ställe en ljuvlig blus som finns HÄR.

Tacksam över!

Typ allt. Jag är verkligen det. Det är en ynnest att få leva. Den känslan har jag just nu. Min väninnas pappa gick bort häromdagen. Vi har samtalat om livet. Allt känns liksom så tydligt idag. Än innan. Vad är viktigt, på vilket sätt, var ska jag lägga all min sprudlande energi och var finner jag tröst när jag den behöver. Hänger ni med?

En annan väninna pratade om lyckan. Att tänka på barndomens dagar, vad gjorde en lycklig då egentligen? Och att det ofta är samma saker i vuxen ålder. Det stämmer så väl. Så från och med nu fyller jag mina dagar med mer sådant, som gjorde mig lycklig då. Drömde som barn om att bli trädgårdsmästare. Hade garanterat varit en lycklig sådan idag.

Ok, det blev i vanlig ordning lite av varje i min måndagslista. Kanske något mer utsvävat idag men jag orkar inte väga orden just nu eller korrigera. Det blir vad det blir ibland.

Hoppas er start på veckan blir, mjuk, varsam, solig och härlig!

puss

Julia

0
79

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00