I annonssamarbete med LYKO

Den perfekta askblonda nyansen och hur jag ska ta hand om mitt hår just nu!

DSC_0424

Förra veckan var jag förbi min frisör och tonade ner håret i en askblond nyans som känns precis exakt som min finaste drömfärg på håret. En baylage har jag sedan innan som ger mitt egna obehandlade hår möjligheten att bli vackert solkysst till sommaren.

DSC_0440-tile

Väldigt nöjd. Jag har bokat in en klipptid i maj och sedan får allt bara var under sommarlovet. Men med lite härlig hårvård tänker jag att håret ska hålla sig fräscht och fint.

DSC_0437-tile

Jag har i samarbete med Lyko fått hem produkter från Nioxin. Mitt hår är inte ens i närheten av vad det en gång varit. Graviditeter, amning, sorg och en och annan slinging har verkligen slitit. Känner dock att det är på bättringsvägen men en skjuts i rätt riktning är ju inte fel alls tänker jag.

Så det ska bli spännande att prova på den här hårvården som ett komplement till min vanliga procedur som ni kan läsa om HÄR.

DSC_0471

Jag valde ut det HÄR kitet som är speciellt anpassat efter behandlat hår.

DSC_0474

Och den HÄR hårmasken. Det har jag aldrig provat innan. HÄR hittar ni hela Nioxins sortiment hos Lyko.

Ses lite senare!

puss

Julia

 

 1. Jag funderar på att testa Nioxin’s produkter men undrar lite hur dom doftar. Det är otroligt viktigt för mig att det doftar rent och fräscht och inte sådär kemiskt eller tillgjort som många schampon kan dofta, blä alltså!
  Har använt Kerastase en längre tid men är sugen på att testa något nytt.
  Måste även tillägga att jag ÄLSKAR din blogg! Så mysigt att titta in här en eller ett par gånger om dagen 💕

  1. juliak skriver:

   Alltså doftar tandkräm tycker jag!! Inget jag är direkt van vid… KRAM Ps, provat May Beautys Schampo och Balsam?

 2. C skriver:

  Snygg som alltid, väldigt fräsch färg. Såg för 1-2veckor sedan i ditt flöde att du skrev om en loppis online som jag inte kommer ihåg namnet på. Kan du snälla skriva namnet på den om du vet vilken jag menar. Var inte fröken lantis. Tack ock kram

  1. juliak skriver:

   Hmm kan det ha varit Vintagevrån?

 3. Sån fin du blev i håret (men du är ju alltid fin)!
  Vad heter det snygga nagellacket du bär?💅🏻

  1. juliak skriver:

   Åh vadd är snäll, tack! Essies Too too Hot! kram

 4. Hej! Vilken underbar nyans på håret👌🏻. Såg ett par så snygga solglasögon på dig på instagram, modell större, vilket märke?
  Sköt om dig🌷

  1. juliak skriver:

   Tack gulliga du! Carlos köpte de till mig förra året och märket är Gucci 😎

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..