ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Lyko

Den perfekta askblonda nyansen och hur jag ska ta hand om mitt hår just nu!

/

DSC_0424

Förra veckan var jag förbi min frisör och tonade ner håret i en askblond nyans som känns precis exakt som min finaste drömfärg på håret. En baylage har jag sedan innan som ger mitt egna obehandlade hår möjligheten att bli vackert solkysst till sommaren.

DSC_0440-tile

Väldigt nöjd. Jag har bokat in en klipptid i maj och sedan får allt bara var under sommarlovet. Men med lite härlig hårvård tänker jag att håret ska hålla sig fräscht och fint.

DSC_0437-tile

Jag har i samarbete med Lyko fått hem produkter från Nioxin. Mitt hår är inte ens i närheten av vad det en gång varit. Graviditeter, amning, sorg och en och annan slinging har verkligen slitit. Känner dock att det är på bättringsvägen men en skjuts i rätt riktning är ju inte fel alls tänker jag.

Så det ska bli spännande att prova på den här hårvården som ett komplement till min vanliga procedur som ni kan läsa om HÄR.

DSC_0471

Jag valde ut det HÄR kitet som är speciellt anpassat efter behandlat hår.

DSC_0474

Och den HÄR hårmasken. Det har jag aldrig provat innan. HÄR hittar ni hela Nioxins sortiment hos Lyko.

Ses lite senare!

puss

Julia

8
38

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00