ANNONS

Måndagslistan!

/

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Men hej igen nya veckan!

Den förra gick ju i rasande fart alltså. Veckan börjar med ganska så rysligt aprilväder men det passar mig ypperligt. Komma att placera mig själv framför laptopen i många dagar nu med jobb. April och maj blir riktigt roligt intensiva. Extra skönt att ta sommarlov sen tänker jag.

Jag kommer att jobba i sommar också men då blir det mer fokus på Instagram och mindre på bloggen. Kikar förstås in här också men kanske inte dagligen.

Men nu en måndagslista i april!

IMG_1696

IMG_1697

IMG_1699

IMG_1700

IMG_1701

IMG_1703

IMG_1704

IMG_1706

IMG_1708

IMG_1709

fullsizeoutput_60ad

IMG_1710

Helgen som gick!

Jag invigde helgen med en ganska vårig men ändå varm outfit för särskilt varmt är det alltså inte. Rosa gosiga stickade koftan från Filippa K finns HÄR och jeansen från Gina Tricot hittas HÄR.

En gullig stråhatt till Juno blev ett av fyra loppisfynd. Jag fick en gullig tussilagobukett av Elle och Junos nya favvis är Ronja. Skulle nästan vilja beskriva Juno som en mix av Ronja, Pippi och Lotta. Så vet ni ungefär vad jag har att delar med här hemma…pjuh.

Vi fyllde dagarna med att äta årets allra första glass ute. Juno fick en Sandwich och jag slog till på en Daimstrut. Jag planterade näpna små penséer i en stor kruka och ställde utanför vår farstu.

Kikade lite på grunden där ena katten satt. En grund som ska bli som en liten punchveranda ut från köket framöver.

Vi tog tag i stora projektet vid växthuset och jag kom såklart mycket längre än vad jag kunnat tro på några få timmar tack vare älsklingshjälp. Mer om det projektet i ett större trädgårdsinlägg som kommer inom en snart framtid.

Jag!

Sådär alltså. Inget platt fall in i depp eller så men ändå lite mer trött och fundersam känsla inom mig. Har ju haft en så sjukt energisk period och för balansens skull behövs kanske detta? Fredagen blev så härlig men också sorglig då jag valde ut en sten till pappas grav. Där ska även mitt och Carlos namn graveras in när den tiden är kommen. Livet är så skört.

Veckans planer:

Jobba undan en himla massa samarbeten som trillat in. Vill flika in att jag förhoppningsvis tar bort den störande reklamen mitt i mina inlägg i alla fall prov snarast möjligt. Samarbetsinläggen försvinner dock inte då de är min främsta inkomstkälla. Tror att de flesta av er förstår att en lön är rimligt för utfört arbete. Och jag gör mina samarbeten av hela mitt hjärta.

Jogga – behöver det lite extra just nu, humöret känns svajigt liksom och jag började veckan med en tuuuung jogg i motvind. Pust alltså men skönt nu.

Plantera dahlior – tar visst aldrig slut. Blir en blomstrande sommar hoppas jag.

Vårstäda vårt hem – tar in fönsterputshjälp och det är sååå skönt. Vi har till och från haft städhjälp hemma också och jag funderar på att ta in det igen en period.

Tömma det sista från min gamla gårdsbutik. Ladan förvandlas till något helt annat just nu.

Fortsätta på projektet vid växthuset.

Iväg på en hemligheter med Carlos. Spännande, vet inte alls vad som är inplanerat. Har bara fått veta att jag ska vara tillgänglig en av veckans dagar för en lite utflykt.

Tipsigt!

Jag lyssnar dagligen på något. Podd eller bok. Just nu plöjer jag P1 dokumentär. Och de senaste jag lyssnat till är Den sista resan som skildrar assisterat självmord samt Nu är det nu där vi får följa med en julafton på ett äldreboende. Inte direkt upplyftande kanske men väl värda att lyssna på. Jag tycker att de är viktigt med perspektiv och jag vill gärna försöka lära mig något nytt varje dag.

Drömmer om!

Mitt lilla förråd av sheetmasker är slut. Skulle gärna vilja prova på den HÄR från Pixi.

Ballerinas på våren! Jaa så fint. Dessa från Flattered är ljuvligt fina.

Hos Gina Tricot hittar man den HÄR rara jumpern. Så fin!

batch_pixi-plump-collagen-boost-sheet-mask-1964-219-0000_1-tile

Tacksam över!

Min trädgård. Den ger mig så mycket daglig lycka just nu i form av planering och drömmar.

Hoppas ni får en varsam och fin start på den nya veckan, ta hand om er!

puss

Julia

7
88

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00