ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Dermosil

Nu är jag vårpiffig!

/

Hej hopp!

Jag brukar kika in här och tipsa om samarbeten jag har på instagram när de ligger mig lite extra varmt om hjärtat och är sådär absolut underbara och för bra för att missas.

Så här kommer ett tips på ett pågående samarbete med Dermosil just nu med temat smink!

Jag är väl mer intresserad av hudvård än smink men visst brukar jag sminka mig nu och då men precis sådär lagom så att man knappt ser det. Älskar den looken! Fräsch, ren med lyster. Dock är slätheten ett minne blott och huden tappar sin elasticitet i  r a s a n d e  fart nu alltså. Buhuu är sååå inte redo för detta alls.

Hur ställer ni er förresten till hudvård, ingrepp och behandlingar? Satsar på hudvård utifrån? Gör ingrepp som fillers, botox och liknande? Eller tänker ni att en lycklig själ, bra kost och acceptans är det som funkar bäst för er?

Är alltså genuint nyfiken på era hudvårdsrutiner och tankar så berätta gärna!

Okej åter till sminket från Dermosil som jag fått prova. Dermosil erbjuder skonsam hudvård och smink med finskt ursprung. Prick allt är fritt från parabener, mineraloljor och är givetvis inte testade på djur.

DSC_0210

DSC_0217

DSC_0218

Jag valde ut 5 produkter till min med vårig känsla varav tre är i bruk redan. Lacket och det rosa läppglanset väntar på något somrigare dagar.

DSC_0211-tile

DSC_0293-tile

Är jätteförtjust i allt. Primern gav en silkeslen bas utan att ta trolla bort hudens lyster. Lättarbetad och trollar bort ojämnheter.

DSC_0212-tile 1

batch_DSC_0317-tile

Mascaran gav precis lagom dos med färg. Några snabba drag med resultatet svarta böjda långa fransar. Precis min melodi!

DSC_0214-tile

batch_DSC_0366-tile

Glanset kändes vårdande ( ej klibbigt ) och gav en härlig glans på läpparna.

DSC_0197-tile

Just nu får man Dermosil´s Vitamin E micellärvatten på köpet vid beställning ur sortimentet. Kanske dags att uppdatera badrumshyllan med lite hudvård eller necessären med fräscht vårigt smink.

Dermosil stora sortiment hittar ni HÄR och ange koden juliaspring i kassan så kommer micellärvattnet ( effektiv vårdande rengöring ) med i din order utan kostnad.

DSC_0454

DSC_0457

DSC_0459

Vårpiffig!

puss

Julia

0
3

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00