ANNONS

Satus på Gotland just nu!

/

DSC_0529

Det här är helt otroligt. Gång på gång visar ni en sådan enorm värme, omsorg och omtanke. Tack. Så att ni vet är min mening inte att skriva några dramatiska inlägg och hänga ut andra människor utan det var som jag skrev. Ett ämne jag vill lyfta på grund av den kritik jag fått ta emot. En chans att förklara och berätta hur det ligger till.

Och det mottogs ju så enormt fint så att det inte är klokt.

Känner mig belåten och stolt. Faktiskt.

Okej dags för en uppdatering gällande vårt lilla Gotlandshus. Får er som inte hängt med så kan jag berätta att vi köpt ett litet kalkstenshus på norra Gotland. Ett renoveringsobjekt. Det finns inget vatten och inget avlopp. Och just det, jag har inte varit där!!!

Men Carlos har varit där och för några veckor sedan även Noell. Minst sagt spännande det här.

Nåväl. Vad som händer just nu är att jag hittat de mest bedårande vintagegardinerna i spets att hänga i något av våra fönster och så har jag  förhoppningsvis äntligen hittat rätt hantverkare som ska hjälpa oss med vatten och avlopp. Bra ordning på prioriteringarna visst…?

Så vad som händer härnäst är att det ska skickas in ansökan gällande avloppet till Region Gotland. En producerar som kan ta väldigt många månader har jag hört.

Och det börjar närma sig tillträdesdatum. Alldeles snart har vi nycklarna till vår dröm i handen!

Ses imorgon, med ett väldigt påskigt inlägg!

puss

Julia

4
107

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00