Satus på Gotland just nu!

DSC_0529

 

Det här är helt otroligt. Gång på gång visar ni en sådan enorm värme, omsorg och omtanke. Tack. Så att ni vet är min mening inte att skriva några dramatiska inlägg och hänga ut andra människor utan det var som jag skrev. Ett ämne jag vill lyfta på grund av den kritik jag fått ta emot. En chans att förklara och berätta hur det ligger till.

Och det mottogs ju så enormt fint så att det inte är klokt.

Känner mig belåten och stolt. Faktiskt.

Okej dags för en uppdatering gällande vårt lilla Gotlandshus. Får er som inte hängt med så kan jag berätta att vi köpt ett litet kalkstenshus på norra Gotland. Ett renoveringsobjekt. Det finns inget vatten och inget avlopp. Och just det, jag har inte varit där!!!

Men Carlos har varit där och för några veckor sedan även Noell. Minst sagt spännande det här.

Nåväl. Vad som händer just nu är att jag hittat de mest bedårande vintagegardinerna i spets att hänga i något av våra fönster och så har jag  förhoppningsvis äntligen hittat rätt hantverkare som ska hjälpa oss med vatten och avlopp. Bra ordning på prioriteringarna visst…?

Så vad som händer härnäst är att det ska skickas in ansökan gällande avloppet till Region Gotland. En producerar som kan ta väldigt många månader har jag hört.

Och det börjar närma sig tillträdesdatum. Alldeles snart har vi nycklarna till vår dröm i handen!

Ses imorgon, med ett väldigt påskigt inlägg!

puss

Julia

 1. Härligt att det äntligen börjar hända saker på Gotland 👍 Vårt hus i Lärbro är äntligen på G med nytt tak och omdragning av el. Har varit en lång process att få till det med hantverkare. Dock segt med VVS och snickare men bara att kämpa på.
  Kram och ha en fin dag!

  1. juliak skriver:

   Åååh segt segt men ändå en bit påväg också för er. Kram!

 2. Åh, va spännande! Skönt att ni hittat bra hantverkare! Själv har man ingen riktigt koll då vi inte bott här så länge (saker har ju ändrats sen jag bodde här som 19 åring, som sen drog till Sthlm). Hade nyligen problem me värmepump och avlopp och då ringde vi Roma sanitet, grym service! Nu har vi beställt av avkalkare genom dem, är så trött på all kalk!!! Saker kalkar igen, glasväggarna i duscharna, omg! 🤣 Hade förträngt den biten med denna vackra ö… men nu så fixar vi till det, så kommer mängde kalk bli mycket mindre. Men tips är att ta med en sån i beräkningarna me 🥰🤣
  Kramar!

  1. juliak skriver:

   Åh TACK för tipset hade faktiskt inte tänkt på det. Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..