ANNONS

Måndagslistan!

/

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Hej hopp Påsklovsveckan!

Som blandas med jobb och lediga stunder. Barnen är hemma med mig minus virvelvinden som får vara på föris några dagar.

Redo för en liten måndagslista? Hoppas på det. Jag tycker att det är en så härlig start på veckan.

IMG_1711

IMG_1712

IMG_1713

IMG_1716

IMG_1717

IMG_1718

IMG_1720

IMG_1721

IMG_1722

IMG_1723

IMG_1724

DSC_0670

Helgen som gick!

Vem köper ens TRETTIONIO dahliaknölar? Tydligen jag. De är i jord nu. Likaså de yttepyttesmå sömntutefröna. Jag drog igång byte av möbler. Juno ska få en garderob äntligen. Målning pågår.  Och skänken med livets alla pärmar, mina gamla teckningar, papper, bruksanvisningar, kärleksbrev och sådant hamnade på hög i hallen. Jobbig röra att reda ut men jag är nästan färdig. Jag gjorde rent veckans loppisfynd, en stor skål med okänt ursprung men jag gissar på Gefle och en gullig vas gjord 1950 i Gustavsberg. Juno älskade mitt samarbete med Bamse då han är en favvis.

Jag!

Tippelitopp! Enda molnet på himmelen för närvarande är känslan av att jag är sprickfärdig nästan av energi och inspiration. Bra såklart. Men jag blir frustrerad av att inte hinna allt jag vill. Meeeen, allt har sin tid visst?

Älsklingar!

Tippelitopp! Sjukhusdag med Elle imorgon och jag hoppas att allt ser så bra ut som det bara kan. I övrigt firas det påsklov.

Veckans planer:

Jobba undan en himla massa som måste bli färdigt denna veckan. Tur att Elle och Noell är hemma och kan hjälpa mig att fota lite. Går så mycket smidigare på det viset.

Sjukhusdag med Elle.

Jogga och skärpa till kosten. Godis dagligen är så himla kasst alltså. Ska verkligen försöka göra ett ryck.

Skola om mängder av små plantor som behöver mer plats för sina rötter och näringsrik jord.

Påbörja projekt vårstädning i trädgården.

Påsklovsfrulle hos vänner.

Fira Påsk såklart – längtar!

Tipsigt!

Det plingade precis till i min telefon. Lindex har 20% rabatt på hela barnsortimentet HÄR. Tar en lunchtripp dit med Belle som behöver uppdatera sin jeansgarderob. Själv har jag siktet inställ på följande grejer.

Finaste hårbandet jag någonsin sett, finns HÄR.

Den ribbade jackan i kort modell som finns HÄR.

Klassisk randig T-shirt känns rätt alltid alltid. HÄR finns den.

Jag behöver ett par nya linnen till våren och den HÄR tyckte jag var jättefin i marinblått. Tänk vit jeanskjol till, mmm längtar.

S0000007868048_F_W40_20190405165934-tile

Drömmer om!

Just nu drömmer jag om ordning. Alltså vi har så stökigt precis överallt just nu. Projekt som pågår, tvättberg som växer trots att jag tvättar och tvättar, solkiga sofföverdrag som måste tas hand om och så vidare i all oändlighet. Ohärlig känsla faktiskt. Ska försöka vända det under veckan och fira in Påsken i ett fräscht hem.

Tacksam över!

Mina barn. Jag tänkte mig aldrig fler än möjligen ett. Såg mig inte som en mamma direkt alls…tänk hur det blev. Så tacksam för hur livet ändå blev och att jag har min stora familj omkring mig och i mitt hjärta. Fyra barn, wow! Vi är så himla många.

Hoppas ni får en vacker och varsam start på den här Påskveckan gullisar!

Puss!

Julia

4
75

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00