Vilken röra!

DSC_0731

DSC_0730-tile

DSC_0727

DSC_0747-tile

DSC_0739

DSC_0743

DSC_0740

Ärligt talat, det kan inte bara vara jag? Som kan bli typ gråtarg när det känns för rörigt och smutsigt hemma? Sådär kaosigt att jag tänker att det här ror jag aaaaaldrig i land. Den känslan.

Vi har hundrafemtiofyra projekt som pågår parallellt just nu. Ytterst självvalda. Både jag och Carlos är tidsoptimister av rang och själv tror jag mig hinna driva företag på minst heltid, vara mamma till fyra barn varav ett har diabetes, vältra mig i egenodlade blommor sommaren lång och erbjuda barnen hembakat och solmogna jordgubbar från midsommar fram till höst, träna regelbundet, vara en härlig fru och ha ett hem som är tippelitopp.

Pjuuuuh det går ju inte. Men jag vill. Och jag kan leva med alla projekt men fasen inte oordningen hemma jag orkar inte det. Så det ni ser i bild är en av de sakerna som ska ge mig sinnesro här hemma. Junos blivande garderob. Tills nu har hennes kläder ovärdigt knölats ner i en i och för sig fin byrå men alldeles för liten och på helt fel plats. Vi bor redan trångt som det är. Ska bli skönt att få ut den.

Fortsättning följer på garderobsbestyren. Och på torsdag när Juno börjar sitt Påsklov är det frid och fröjd här hemma. Golven är skurade, tvätthögarna undangjorda, Junos garderoben redo för det allra mysigaste som finns nämligen att bli fylld med små prydliga travar av flickkläder, påskskålen fylld med marsipan och choklad i mängder.

Ja så ska det bli. Jag vill fira Påsken i frid och fröjd. Utan den här känslan av att allt en enda stor röra. Jag fungerar riktigt illa i stök faktiskt. Men nu, en tur till sjukhuset med Elle och därefter lite ärenden. Nya tag hemma till kvällen.

Njut dagen finisar!

puss

Julia

 

 1. Malin skriver:

  Alltså dina jeans på de här bilderna 😍😍 Vad kommer de ifrån och vilken modell?

  1. juliak skriver:

   Gina, mom petite!

 2. Sofia skriver:

  Feel ya 😂

 3. Maria skriver:

  Alltså varför känner jag igen mej såååå väl😂 kaos som tror aldrig kommer att lösa sej… usch den känslan, den kommer över mej alldeles för ofta🙈😂😘

  1. juliak skriver:

   Haha ja paniken alltså. Samma visa varje gång…..KRAM!

 4. Sarah skriver:

  Du är inte ensam!! Är också egenförtagare, ”bara” tvåbarnsmamma iofs men den minsta är bara sju månader och jag är ju liksom hemma nästan hela tiden och ser oordningen. Panik!! Just nu har jag också ett nymålat skåp här hemma, saker som inte kan flytta in i det skåpet riktigt ännu och frösådder så långt ögat kan nå. Sååååå jobbigt. Och självvalt🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️💕😂

  1. juliak skriver:

   Eeeeexakt samma grej här herregud alltså och samma visa varje vår och höst när jag är som mest energisk och drar igång mina projekt. Kämpa 😀

 5. Lotta skriver:

  Vet precis känslan! Och tänker aaaaldrig mer att det ska bli sån oreda och för många lösa trådar. Sen vips har man lyckats styra upp allt och känslan är ljuvlig. Är det undermedvetet för att få känna den känslan haha. Nästan så jag tror det ibland. Ha en härlig påsk! ❤️ Kram lotta i strömsholm

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..