ANNONS

Drömfina hus till salu!

/

Godmorgon mina solstrålar!

Påskledig och en absolut ljuvlig känsla i hela hela mig just nu.

Kikar in en snabbis till er innan jag öppnar upp dörren i farstukvisten för att åter stänga den när det börjar skymma. Hur härligt?!

Vi ska vara ute dagen lång och jag tänkte försöka få ordning på gräsmattan och utemöblerna. Det får bli dagens projekt. Och leta vitsippor i lillskogen.

Men innan jag önskar er en vacker dag så ska vi ta en titt på några fina hus som jag hittat den senaste tiden. Och att kika på hus till salu är liksom inte samma sak som att leta efter ett hus att köpa. Det är bara sååå tillfredsställande och drömmigt att kolla runt på alla absolut fantastiska ställen som finns till försäljning tycker jag…visst?

rimage.php

Okej en alldeles egen ö. Hur romantiskt? Gulligaste och härligaste jag sett. Förmedlas av Sjönära Fastigheter och HÄR finns den.

rimage.php-3

rimage.php-2

Dör lite. Carlos, vi säljer Björsta och Gotland. Tar vårt pick och pack och flyttar till Värmdö. HÄR finns denna ljuvliga sekelskiftesdröm och den förmedlas av Sjönära Fastigheter. VILL HA!

rimage.php-4

Ord överflödiga. Den här fastigheten är ju verkligen något utöver det vanliga. Hittas HÄR och förmedlas även den av Sjönära Fastigheter.

27298607

En alldeles egen kyrka på Gotland. Ja varför inte…? Kan nog bli riktigt härligt. Förmedlas av Fastighetsbyrån och finns HÄR.

b00a5b737cbe7dd699b37883e2821dd5

Attans trevlig Gotlandsgård. Hittas HÄR och förmedlas av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

c98d8bfc24ef84bba9e6d7b94280210b

Sekelskift på Gotland! Finns HÄR och förmedlas av Svensk Fastighetsförmedling.

Vilken gillade ni bäst?

Njut dagen, puss!

Julia

4
63

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00