ANNONS

Vårigt stilleben!

/

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

DSC_0677

DSC_0651-tile

DSC_0676

DSC_0675

DSC_0678-tile

DSC_0656

DSC_0662

Påskharen kom ju som ni vet med ägg till barnen. Såklart. Påskens höjdpunkt liksom. Men även jag fick lite mysigt till påsk.

Blommorna som Juno plockade jag la i press. Så gulligt att göra en tavla av.

Med Posten hade Ebba skickat mig sin allra senaste bok. Alltså kära någon vilken bok sendå. Tror det är min bästa bok nu. Bläddrar och läser några sidor i taget för att ha myset kvar länge. HÄR finns den om du blir sugen på en också.

Harsvans blir nog det sista i fröväg som sås hemma hos mig det här året. Kanske…

Marspian och nougatägg mmmums och man har väl sina gömmor kvar även efter Påsk.

Det småblommiga kuddfodralet kommer från Tine K och den hamnade i vardagsrummet. Årets vår och sommarkudde!

Från H&M kommer den absolut ljuvliga brödkorgen som finns HÄR. Pyjamasarna finns HÄR och HÄR. Verkligen underbara båda två, ena i skjortmodell och den andra en tvådelad. Junos gulliga knästrumpor finns HÄR.

Nu ska jag få iväg barnen och själv susar jag iväg in till stan för att jobba idag.

puss

Julia

7
32

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00