ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Kappahl

Om våren!

/

En av alla härliga saker med att ha barn är att man på något vis oftast är i det som är just nu. Det som var då är bortglömt och det som kommer, det kommer sedan. Här och nu är liksom ett så naturligt tillstånd hos ett barn och väldigt skönt att få ta del av. Det som är viktigt på riktigt blir så tydligt på något vis. Håller ni med mig?

Årstidsväxlingarna blir väldigt njutbara och förväntansfulla. Vi följer de med stort engagemang och inför varje ny årstid som tar vid är det lika pirrigt. Och just nu är vårpirret ett faktum såklart.

Det här är den andra delen av mitt samarbete med Kappahl och nu ska ni ska få se vilka bedårande vårplagg som flyttat in i Junos och Belles garderober.

DSC_1024

En trave med mjuka kläder i fina färger med de mest bedårande mönster man kan tänka sig.

batch_DSC_1021-tile

Har ni sett förresten? Junos klädskåp är nästan färdigt nu. En låda ska målas men senså.

DSC_1014

Den här klänningen är just nu favoriten. Juno och Belle har prick likadana och är så gulliga när de matchar varandra. Mönstret är så fint med blommor, fjärilar och fåglar. Passade perfekt att ha under påsklovet när det nästintill var sommarvarmt ute.

Men ja, först lite vår såklart. Och vad gör vi då om våren tro?

DSC_1119-tile
DSC_1103-tile

Jo. När knopparna precis är påväg att brista så tassar vi över till vår sommargranne och inviger våren på riktigt genom att kika in i hennes gulliga lilla lekstuga. Med de mest bedårande småblommiga tapeter man kan tänka sig. Och skira spetsgardiner i de små fönstren. Tiden har stått still med avbrott för lek vareviga sommar sedan många år… Ett absolut säkert vårtecken är att hon flyttat hit för säsongen förstår ni.

DSC_1034

DSC_1119-tile c

DSC_1090

DSC_1036-tile

DSC_1066

DSC_1068

DSC_1072

DSC_1075

DSC_1086

DSC_1090

DSC_1093

DSC_1081

DSC_1047

Längs slingrig grusväg i lillskogen plockar vi små gulliga buketter av blommor och kvistar. Alltid.

Vi fyller lediga stunder med att så små frön som förhoppningsvis ger söta mumsiga skördar av tomater till sommaren. Doften av de små tomatplantorna som bor i farstun är så härlig. Glass köper vi så fort vi får chansen. Daimstrut för mig tack! Drömmer sommarlovsdrömmar och gör upp storslagna planer om hur vi ska fylla våra lediga dagar med äventyr och hemmamys.

Och om kvällarna glömmer vi bort tiden helt och sommarlovslunket brukar börja långt innan det ens är lov.

Älskade vår!

Vad brukar ni fylla våren med?

Junos mjuka ljuvliga klänning hittas HÄR. Och i garderoben ser ni leggings i samma mönster som finns HÄR, collegetröjor med söta detaljer som finns HÄR och knästrumpor ( alltså det är mitt gulligaste någonsin ) som finns HÄR.

Hela Newbiesortimentet hittar ni HÄR.

Kommentera hjärtans gärna eller tryck på🖤om du tycker om det här inlägget!

Puss Julia

4
119

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00