ANNONS

Måndagslistan!

/

(Innehåller reklamlänkar)

Hej nya korta veckan och den allra sista aprilmåndagen!

Hur har helgen varit?

Vår har varit intensiv och härlig. Tror inte det blir många stunder av att sitta såhär på våren när jag tänker efter. Så mycket som ska ska göras. Vårstädningen ute tar ju onekligen många veckor sammanlagt.

Nåväl. Vi börjar den här korta veckan med en måndagslista. Barnen informerade mig häromdagen att det minsann är både Valborg och ledigt. Fint att någon har koll så att säga.

IMG_1776

IMG_1777

IMG_1778

IMG_1779

IMG_1782

IMG_1784

Helgen som gick!

Jag satte kvistar i vaser. Slut på köpeblommor nu. Nästa år måste jag bli ännu bättre på att vila årstiderna som Weronica säger. Kanske på sin höjd en bukett i månaden eller så…

På tal om Weronica så tipsade jag om henne på mitt insta i helgen och passar på att tipsa även här. Hon är ju drottning av Dahlior som ni kan se.

Vi bakade lördagspizzor och Carlos gjorde en liten trapp borta vid växthuset. Mitt bästa tips i trädgården är de nästintill uttjatade ”att skapa rum” men det bara är så. Så mysigt att ha olika delar tycker jag.

Söndagspysslet blev ett kojbygge på kullen utanför köksfönstret. Snart inbäddad i syren. Planerna är storslagna och Belle har planerat många fikastunder framöver där på kullen. Vi bygger vidare till helgen. Kanske ett golv, en trasmatta och en vägg i kortändan.

Jag!

Det är bra. Jag vill i vanlig ordning alldeles för mycket och säger till mig själv dagligen på skarpen att ta en sak i sänder och inte tillåta mig själv ha orimliga krav. Svårt.

Älsklingar!

Småsnuvigt läge hos somliga men inget mer än så. Lite småtrötta också och jag kan sommarlovslängtan särskilt hos de stora.

Veckans planer:

Så de allra sista fröna -orsaken till detta är att zinniorna inte alls blev bra. Vet inte varför då alla små kompisfrön grott så vackert men skam den som ger sig.

Skola om plantor.

Jogga!

Rensa rabatter, rensa rabatter och rensa rabatter.

Drömma om en ny rabatt men den får verkligen inte påbörjas innan ovanstående punkt är avbokad.

Tillträde till Gotlandshuset – Carlos och Elle åker ner och tar emot nycklarna.

Fira Valborg – ovisst hur men jag tror vi gör en egen brasa och äter gott. Jag ska bland annat göra en rabarberglass.

Fota en drös med bilder till härliga samarbeten. Så mycket lättare ju med ljusa långa dagar.

Lunchdejt med Noell.

Tipsigt!

Jag har ju den HÄR klockan från Samsung och skulle gärna ge en till Carlos också. Så skulle jag kunna vinna stegtävlingen varje dag. Hehe…

De HÄR koppen är nedsatt i pris och drömfin. Svårt att hitta stora fina koppar. Skulle gärna vilja ha en.

Den HÄR T-shirtklänningen från Filippa K är supersnygg på! Har provat. Himla sugen. Så fin till sneakers eller mina älskade birkisar till sommaren.

collage

Drömmer om!

Jag drömmer om att vi ska ro våra projekt i hamn. Eller i alla fall få en känsla av kontroll. Vi bygger både här och där och snart har vi Gotland att ta hand om. Absolut självvalt och både härligt och läskigt. Vågat och möjligen en smula dumt men vi går på känsla och går in i allt med tanken, ett liv har vi!

Tacksam över!

Att det lugnat ner sig. Att förra året allt mer känns som ett minne blott. Jag tyckte det var så så så jobbigt. Allt praktiskt och känslomässigt med pappa innan han gick bort. Tiden efter. Det är oändligt sorgligt än idag men nu när allt det praktiska snart är överstökat så känner jag mig så lättad. Ni vet deklaration och gravsten. Det är det allra sista sedan är allt det praktiska över.

Ha nu en vacker start på veckan!

puss

Julia

0
72

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00