Det här gjorde vi bra!

DSC_0896

Godmorgon gullisar!

Jag har vinkat av Elle och Carlos som åker ner till Gotland. Idag blir huset vårt. Känns alldeles overkligt. Spännande och läskigt.

Lovar att dokumentera prick allt. Om allt går som tänkt kommer de hem redan ikväll och vi kan fira. Huset på Gotland och livet. Med hallongrottor allra minst! Som jag köpte med mig från Fabrique igår. Blir bra det.

I övrigt så bara måste jag få ösa ur mig följande. När jag och Carlos vägar sammanstrålade för 15 år sedan så hade man aldrig kunnat ana…

Ni vet Carlos kom hit som tonåring från krigets Libanon. Jag har en annan bakgrund. Vi är väldigt olika. Men, det som förenar oss är våra djupt förankrade grundvärderingar, energin som aldrig tycks ha en ände, skrattet och våra livsdrömmar.

Vi har fyra absolut fantastiska barn tillsammans som vi tar hand om själva utan någon form av avlastning någonsin. Vi har en liten gård strax utanför stan som vi rustat upp själva på alla tänkbara vis då det var ett totalt renoveringsobjekt vid köp. Carlos hade aldrig ens sett en älg eller eldat i en öppen spis. Den nivån alltså…

Vi driver företag, jobbar mycket samtidigt som det finns utrymme för ganska mycket ledig tid och framförallt tid hemma. Jag fördelar min arbetstid så att jag finns tillgänglig när jag behövs så att säga. Vi tar varsamt hand om den tiden och de dagar vi har. Ser till att njuta lyckliga stunder exakt varje dag.

Jag har nog inte berättat det men som ung gick jag miste om mitt barndomssommarställe i Finlands skärgård och det har skavt och skavt. En saknad och längtan som gjort oerhört ont.

Nu känner jag mig hel igen. Vi har snart nycklarna i våra händer till vårt alldeles egna sommarhus där vi skapar våra minnen. Det här gjorde vi så bra vi bara kunde.

puss

Julia

 

 

 

 

 1. Mari skriver:

  Grattis till en dröm som blev sann!
  Det är underbart att följa dig och ert liv. Ni verkar så genuina och värna familjen främst. Det inspirerar att du är tacksam och ”nöjd” med livet just så som det är för er.
  Vi funderar på att skapa oss ett lite mera ” bo på landet liv” och är också en stor familj så jag kommer här med ett önskeinlägg ( eller en länk om du redan skrivit som jag inte hittat i ditt arkiv)om hur det är att bo som ni gör. fördelar och nackdelar. Att bo lite trångt, har ni en el flera badrum tex? skjutsar ni mycket? kan barnen ta hem vänner? cyklar de till skola? Hur mycket är ni i naturen? träffar ni grannar? ja lite allt möjligt om ”livet på landet” skulle jag tycka vara spännande att läsa om.
  Ha en fin helg ! och tack för en otroligt inspirerande bloggis

  1. Ordnar under veckan som kommer, så himla trevligt förslag på ämne, tack! KRAM

   1. Mari skriver:

    Så roligt!
    Ser fram emot det:)
    Ha en fin helg!

 2. Lina skriver:

  Så fint att läsa 💗 Blir tom lite tårögd ju. Har haft en tung dag så är väl lite extra känslig idag men tycker ni verkar vara så fina tillsammans och ja ni har verkligen lyckats bra med det ni företagit er. Fira ordentligt nu det är ni så värda 💗

  1. Åh TACK! Idag är en ny dag, hoppas den blir lite bättre. KRAM

 3. Äntligen! Stort grattis 😃🎉
  Vi åker till vårt Lärbro hus igen om några veckor. Spännande att se hur det går för hantverkarna.
  Ha en fin helg och njut av att huset nu är ert 🌺

  1. Vad mysigt 🙂 Tusen tack!

 4. Anna skriver:

  Så välförtjänt!! Önskar er allt gott även i fortsättningen. Kram Anna❤️

  1. Tusen tack Anna! kram

 5. Stort Grattis till ett nytt sommarhus! Det är ni verkligen värda! Det ska bli så roligt att följa er resa där på Gotland. Puss och kram

  1. Tack söta söta du 🙂 KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..