ANNONS

Det här gjorde vi bra!

/

DSC_0896

Godmorgon gullisar!

Jag har vinkat av Elle och Carlos som åker ner till Gotland. Idag blir huset vårt. Känns alldeles overkligt. Spännande och läskigt.

Lovar att dokumentera prick allt. Om allt går som tänkt kommer de hem redan ikväll och vi kan fira. Huset på Gotland och livet. Med hallongrottor allra minst! Som jag köpte med mig från Fabrique igår. Blir bra det.

I övrigt så bara måste jag få ösa ur mig följande. När jag och Carlos vägar sammanstrålade för 15 år sedan så hade man aldrig kunnat ana…

Ni vet Carlos kom hit som tonåring från krigets Libanon. Jag har en annan bakgrund. Vi är väldigt olika. Men, det som förenar oss är våra djupt förankrade grundvärderingar, energin som aldrig tycks ha en ände, skrattet och våra livsdrömmar.

Vi har fyra absolut fantastiska barn tillsammans som vi tar hand om själva utan någon form av avlastning någonsin. Vi har en liten gård strax utanför stan som vi rustat upp själva på alla tänkbara vis då det var ett totalt renoveringsobjekt vid köp. Carlos hade aldrig ens sett en älg eller eldat i en öppen spis. Den nivån alltså…

Vi driver företag, jobbar mycket samtidigt som det finns utrymme för ganska mycket ledig tid och framförallt tid hemma. Jag fördelar min arbetstid så att jag finns tillgänglig när jag behövs så att säga. Vi tar varsamt hand om den tiden och de dagar vi har. Ser till att njuta lyckliga stunder exakt varje dag.

Jag har nog inte berättat det men som ung gick jag miste om mitt barndomssommarställe i Finlands skärgård och det har skavt och skavt. En saknad och längtan som gjort oerhört ont.

Nu känner jag mig hel igen. Vi har snart nycklarna i våra händer till vårt alldeles egna sommarhus där vi skapar våra minnen. Det här gjorde vi så bra vi bara kunde.

puss

Julia

17
235

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00