Måndagslistan!

Godmorgon hjärtan!

Jag lämnar en absolut ljuvlig helg bakom mig. Våren alltså.Fast så säger jag om alla årstider men det är ändå något alldeles särskilt med maj, visst?

IMG_1809

IMG_1810

IMG_1819

IMG_1820

IMG_1812

IMG_1814

IMG_1817

IMG_1818

IMG_1826

IMG_1828

 

IMG_1831

IMG_1832

IMG_1833

Helgen som gick!

Fylldes med lycka över att ha nycklarna till vår Gotlandsdröm i våra händer. Framtida sovrummet i bild. Tänk kulen höstmorgon med sprakande brasa i kakelugnen…

Missade den absolut ljuvliga tavla som min kompis hade lyckan att fynda på den årliga Nybleloppisen. Lyllos henne! Själv kom jag hem med ett gigantiskt durkslag, kaffekoppar till barnens lilla sommarhus, ett set med skålar i skön retrostil, en vas från arabia, påskpiff, en scarf och assietter från Rörstrand. Nöjd ändå.

Gräddig pasta, tur till Sunes pelargoner, och lite påtande. Luktärtorna har fått komma ner i kökslandet där de ska mixas med grönsaker och jordgubbar. Tycker det blir fint så. Jag och Juno inspekterade pionknopparna och plockade ramslök i skogen.

Jag!

Det är fint. Har extremt mycket att stå i och betar av alla göromål en efter en. Maj är ljuv, och intensiv helt klart. Men jag tycker om tempot och utmaningen i att prestera max under perioder.

Älsklingar!

Någon liten snuva här och där annars så tror jag att vi är alldeles vårlyckliga allesammans och pepp på att komma igång med vår Gotlandsdröm.

 

Veckans planer:

Jobba undan en himla massa samarbeten – Det är badkläder, en grym tjänst, ett filmtips, smycken, hudvård och material från en härlig butik med konstnärsmaterial för att nämna några.

Möte gällande framtid lokalt samarbete – ingenting varken bestämt eller diskuterat utan mötet är ett allra första som jag hoppas kan leda till något härligt. Vem vet.

Vårig lunch i Gamla stan som Kappahl bjudit in till!

Fortsätta påtandet – rabatter och köksland måste måste bli färdigrensade snarast möjligt.

Teaterföreställning på Belles skola. Belle är elefant. Orkar knappt så gulligt…tåras redan i mina ögon.

Luncha med älskling!

Jogga – och detta är ett allvarligt meddelande till mig själv. SLUTA äta choklad mm varje kväll. Måste komma in i en bättre balans.

 

Tipsigt!

Det HÄR blogginlägget är det finaste jag läst på länge. Är själv i färd med att eliminera så mycket gräsmatta sm möjligt. Ser liksom inget syfte med den nästan alls och harhandjagat i många många år.

 

Önskar mig!

Ja tack. Till kopp från Royal Copenhagen ( nedsatt i pris) och klänning från Filippa K. Finns HÄR och HÄR. Koppen funderar jag på att klicka hem till mig själv i present. Bara för att.

26285-8424-f19-5-f-0-0-tile

Tacksam över!

Så oerhört många olika saker. Finns ingenting i världen jag skulle vilja ändra på just nu. Verkligen något att vara tacksam för. Mina barns sjukdomar skulle jag såklart välja bort i denna sekunden om det gick men det är införstått att det är något jag inte önskar någon på hela jorden.

Ha nu en riktigt fin varsam härlig start på veckan!

puss

Julia

 1. Hej! Jag undrar om någon har tips på nån härlig handelsträdgård/trädgårdscafe eller liknande. Planerar en utflykt med systararna och mamma, bor i Jönköping så max två timmar därifrån!

 2. Hei!
  Er du så snill å legge til linken til hageinnlegget Julia?

 3. Så ljuvligt med Gotland! Ska bli så kul att följa er resa där!

  Var så nyfiken på blogginlägget om gräsmattan, men kom till hela sidan där man väljer inlägg…

  Mums med pastarätten! Älskar svamp! Vilken spagetti använder du mest?

  Kram Anna

  1. Hoppas det funkar nu! Lite olika men ICAs ekospaghetti ofta och en ärtpasta!🥰

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..