Sommarlovsplaner?

DSC_2005

Hej hjärtan!

Idag blir en ett ytterst kort hej till er. Bråda dagar pågår. Hela maj blir så och början på juni. Sedan tar ett sommarlov vid som blir intensivt på ett annat sätt. Känner mig så enormt lycklig i livet just nu alltså.

Belle är så attans pepp och pirrig just nu. Hennes klass visar upp en teaterföreställning idag för skolkamraterna och imorgon får vi föräldrar se den. Visst är hon modig? Mitt hjärta och min största förebild i livet. Jag blir så rörd.

Har ni börjat fundera på sommaren? Hur ser planerna ut?

Vågar jag ens säga att vi inte har planerat en endaste sak ännu…

Vi tar nog livet och stunden som den kommer. Ska förstås komma igång med renoveringen av Gotlandshuset. Och njuta svensk sommar. Vi bor ju väldigt härligt till med fina stränder omkring och stan inom räckhåll om vi vill ta oss till kulturella nöjen eller typ Grönan och Skansen. Altanhäng är inte fy skam heller faktiskt. Vi ska nog fylla våra sommarlovsdagar med mys det är jag alldeles säker på.

Nu ska jag återgå till att beta av bilder inför samarbeten och skriva texter till.

Ses imorgon!

puss

Julia

 1. Malin skriver:

  Alltså bilden på dig och Belle, så underbar!!

 2. Sofia skriver:

  Här blir det det vanliga – stugliv, båtutflykter, trädgårdsnjut, grillmiddagar – men också fest då jag äntligen tar min magisterexamen och, störst av allt, välkomnande av en ny, pytteliten familjemedlem i medlet av augusti och förberedelser inför det.
  Livets allra finaste sommar, tror jag nog.

  1. juliak skriver:

   Åh myset med ny familjemedlem ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..