Måndagslistan!

(Innehåller reklamlänkar)                                     

 

  Hej en väldigt krasslig ny vecka!

Nu råder ”en stund i sänder” tider hos mig. Jag är något av en expert på det faktiskt så att det kommer gå finemang! Belle fick ju som jag nämnde vattkoppor. Vattkoppor prick (!!) från topp till tå. Lider med henne något enormt. Juno har pyttelite feber i fredags men inget mer. Stora barnen ingenting just nu. Ok en liten måndagslista att börja den nya veckan med, håll till godo! ✍🏻

 

IMG_1905

IMG_1888

IMG_1887

IMG_1903

IMG_1902

IMG_1901

IMG_1896

IMG_1890

 

Helgen som gick!

Fylldes med lite jobb som fotades ute på Torö. Dansuppvisning för Elle och det var det enda jag gjorde utanför hemmet. Känner mig en aning sugen på att lufta mig lite mer men just nu är det hemmatider som gäller allra mest.

Vi har ätit gott och påtat i trädgården. Lavendelsn klipptes ner och jag påbörjade projekt göra i ordning kökslandet. Äntligen lite skön vårvärme ju. Och den allra första trädgrdsbuketten är plockad. Åh!

 

Jag!

Trött. Jag ligger rejält back på sömnkontot. I övrigt känner jag mig okej. Produktiv och energisk liksom.

 

Älsklingar!

Belle är ju förstås hemma. Elle är väldigt sommarlovslängtig. Hon har blivit inbjuden till ett Diabetesläger som hon ser SÅ mycket fram emot och ska vara med på både bibliotkesläger och dansläger på sommarlovet.

 

Veckans planer:

Jag vågar inte planera så mycket mer än att ta hand om sjukling (ar?) men drömplanerna är följande.

– Jobba undan det viktigaste som jag inte kan varken låta vara ogjort eller skjuta på. Så är det att vara egenföretagare helt enkelt.

– Packa! Jaaaa hurra jippiii jag ska packa de allra första lådorna till Gotland då första flyttlasset går med Carlos på fredag. Vad packar jag ens? Porslin? Haha…jag vet inte. En lampa? Ska fundera.

– Beställa soffor till Gotland.

– Påta! Äntligen lite vårvärme och det är skönt att vara ute igen och fixa. Kökslandet ska vara färdigrensat till veckoslutet. Veckans mål!

 

DSC_1193

 

Tipsigt!

Det här måste ni prova om ni har behov av att fräscha till era fötter?! Jag har ett pågående samarbete med Footner på Instagram som ni kan se HÄR. Dessa exfolerande sockor är som magi! Ni hittar länken till Apotea HÄR och med koden Footnerjulia40 får ni generösa 40% rabatt vid köp. Rekommenderar varmt!

 

Drömmer om!

Ja men jaa tack! Ett litet jugendskåp till Gotland. Vore inte ett dugg dumt. HÄR finns den för den som är sugen på att lägga ett bud. Tishor måste vara det finaste och svåraste som finns alltså. Att hitta i grym kvalité. Jag är väldigt sugen på att prova den HÄR från Filippa K. Och på sommarfötterna. Sedan jag var tonåring. Superga! Så attans fina och finns HÄR att köpa.

380645016-tile

 

Tacksam över!

Att kunna erbjuda mina barn ett tryggt hem. Det blir påtagligt när de är sjuka. Eller när jag tänker på Elles diabetes. Alla barn har ju faktiskt inte ett tryggt hem, viktigt alltid men lite extra när barn är sjuka. Ibland kan jag hamna i riktigt tunga tankar kring just barn som tvingas vara sjuka under tunga förhållanden. Ah ni förstår säkert mina tankegångar. 

 

Okej jag önskar er en riktigt härlig början på den här majveckan. Vi njuter, visst?

puss

Julia

 1. Lina skriver:

  Tack för all härlig inspiration. Så spännande att få börja packa till Gotland. Längtar efter fler bilder därifrån! Hur har det gått med avlopp och allt förresten?
  Kram

  1. juliak skriver:

   Vatten borras idag 🙂

 2. Helen skriver:

  Fint inlägg, as usual, blir bara så dyrt när du har så bra tips;)
  Så spännande att få höra om nytt soffköp. Tycker ju om er soffa, dessvärre finns den inte längre i den storleken:(
  Kraaaam

  1. juliak skriver:

   Hehe man får fönstershoppa lite ju 😉 Nej jag vet så typiskt men tresitsaren är fin den med. KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..