ANNONS

Jag och min favoritbyxa!

/

Ska visa er en magisk morgon ute på Torö. Alltså jag har nog aldrig varit mer om en mer vindstilla dag där ute med ljumna vindar…

DSC_1256

DSC_1319

DSC_1314
DSC_1305

DSC_1289
DSC_1293

DSC_1279

DSC_1263

DSC_1258

DSC_1271

DSC_1299
DSC_1295

Om man har den allra minsta känsla av tyngd inom sig så försvinner alltsammans där och då.

Naturen gör mig lycklig!

Jag är ju ingen frilufsare direkt. Eller ja jag älskar att vara ute i naturen men skulle inte få för mig att varken börja vandra eller bestiga berg. Låter i och för sig ganska spännande men ja, det är ingenting för mig. Små vardagliga äventyr är mitt allra bästa i livet.

Visst är mina byxor snygga förresten? De visar jag upp i samarbete med Naturkompaniet på Instgram just nu. Så härligt att de valt lite olika slags profiler att samarbeta med tycker jag. De som bestiger berg och de som lufsar längs skogsbrynet i jakt på försommarblomster satt säga…hehe jag är givetvis den sistnämnde.

HÄR hittar ni mina nya favoritbyxor. Älskar de förstärkta knäna och passformen med hög midja.

Njut nu lördagen mina vänner! Jag ska koka lite kaffe och sedan är det lördagsmys. En lördag i maj. Blir inte s mycket ljuvligare ju.

puss

Julia

2
42

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00