Favoritklänningar!

DSC_1533-tile

DSC_1525-tile

DSC_1503-tile

DSC_1530-tile

DSC_1474

DSC_1544

 

Klänning. Härligaste plagget jag vet om. Känner mig alltid så fin i klänning. Jag fick i uppdrag av Bubbleroom att på Instagram visa er mina tre favoriter och dela ut en rabattkod så kila in där för att se mer och ta del av koden. På stories finns det även små filmsnuttar där ni kan se hur klänningarna sitter. Ni hittar mig HÄR på Instagram.

Vilken gillade ni bäst?

puss

Julia

 1. Anna skriver:

  Den blå skjortklänningen är såååå fin. Tyvärr har jag precis köpt en skjortklänning så jag tror inte mitt samvete går med på en till, även om priset var himla bra.

  1. juliak skriver:

   Ja visst var den himla fin 🙂 Kram

 2. Erica skriver:

  Den blå med bar axel va ju underbar! 😍
  Måste kolla om den finns i andra färger, älskar ljusblått men passar inte så bra i det tyvärr 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..