ANNONS

Måndagslistan

/

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Hej nya veckan och dagar med sjuklingar som flyter ihop till ett enda sömnlöst töcken…

Dagens känsla. Trött. Vilken maj det blev sendå. Bara att härda ut men en liten måndagslista är väl ändå på sin plats? Ja såklart, ingen vardagsmåndag utan en måndagslista väl.

IMG_1939

IMG_1941

IMG_1940

Helgen som gick!

Sjukstuga. Inte så mycket mer än så. Vattkopporna blev en ytterst plågsam historia hos oss. Har faktiskt haft en riktigt ångestaktig känsla i mig flera dagar på grund av det här. Måtte det vända idag. Bådar inte så gott direkt. Jag kånkar runt på Juno fortfarande.

Jag gjorde alltså inte så mycket mer än att bära runt på Juno dygnet runt. Plockade åt mig årets första syrenkvistar och hittade knoppar på rosenbuskarna. Och blev firad. Med rosa prinsesstårta och en fin teckning. Fick ett fint bord också som står utanför farstun. Visar vid tillfälle.

Jag!

Typ slut. Maj var ju min mest hektiska månad ever och jag hade svårt att få ihop det. Och nu med sjuklingar hemma är det såklart desto svårare.Just nu känner jag mig som den mest eländiga mamma, fru och människa. En sak i taget och vips är maj över och barnen friska. Målbild.

Älsklingar!

Carlos är alldeles inne i sina skisser på Gotlandshuset, funderar och planerar. Mys! Noell och Juno superdupersjuka. Elle börjar bli bättre men har många dagar kvar hemma. Belle är redo för skolan!

Veckans planer:

Ta hand om sjuklingar och avboka typ allt annat. Lär bli minst en hel vecka till hemma. Hela maj blev ett enda långt vård av barn.

Hämta hem en husvagn. Har eg inga kommentarer på detta. Har liksom aldrig någonsin i hela mitt liv haft en tanke på att hänga i en husvagn. Vi ska ha den på Gotland under renoveringen. Är det sagt i alla fall…

Göra det allra viktigaste med jobbet. Få ut samarbeten och titta in till er om jag kan. En del administrativt måste betas av också. Får bli kvällsgörat. Inget utöver det kommer att hinnas med så ha tålamod med mig och bloggen är ni gulliga.

Packa några lådor till Gotland. Förmodligen åker Carlos ner en sväng.

Tipsigt!

2500645635

Den HÄR sjukt fina spegeln i modell större. Inte så lätt att hitta stora fina gamla speglar. Lyllos den som vinner budgivningen.

Drömmer om!

Den HÄR klänningen från Filippa K. Från samma ställe, finaste collegetröjan jag sett som finns HÄR i tre olika färger. Myser ofta runt i Carlos sweatshirts om helgerna. På tal om Carlos. Skulle gärna vilja ge honom den HÄR klockan från Samsung så skulle jag kunna tävla och vinna hehe över honom varje dag i dagliga steg och motion. Den HÄR gulliga klänningen från Gina Tricot skulle passa fint på Belle och Juno.

collage

Tacksam över!

Nu fick jag faktiskt fundera en bra stund. Ni vet när man har som ett mörkt åskmoln ovanför sig själv och nästan liksom vägrar att bli glad igen bara för att man ju faktiskt är på dåligt humör. Fast ja, humöret ÄR inte på topp och jag har så mycket oro och sömnbrist att jag inte känner mig som mig själv just nu.

Men okej. Jag väljer att känna tacksamhet över vårt Gotlandshus. Jag tror att den kan lyfta vår tillvaro något enormt. Som grädde på moset ni vet. Så tror jag att det kommer bli.

Hoppas ni får en pigg och fin start på veckan. Och om inte, så kommer allt att bli bra igen. Så är det ju alltid. Hur det blir vet man inte men allt blir bra, på det ena eller andra sättet.

puss

Julia

14
59

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00