Hejdå hektiska maj!

(I inlägget förekommer reklam för Twilfit samt Dermosil)

 

Hej hjärtan,

Jag lämnar en hektiskt maj bakom mig. Jag visst från början att det skulle bli ruljansigt men att det sedan adderades till vattkoppor på alla fyra barnen var något utöver allt jag kunnat föreställa mig, puh.

Jag har haft så samarbetstätt särskilt på Instagram så att det inte är klokt. Juni blir mer balanserad och sedan tar jag det sommarlosvlugnt i juli är tanken. Ge lite mer av allt det andra här och på Instagram. Det som ju är hjärtat av mitt arbete. Blommorna, tips på vackra blusar, tankar om livet, bilder från utflykter och recept på sockersöta desserter. Maj blev en enda stor bubbla av att göra det jag måste på alla plan. Glad att ni hejar på mig och är värdens finaste.

Jag är så himla stolt över att få göra kampanjer som bland annat badkläder med Twilfit. Och hudvård med Dermosil för att nämna några.

batch_DSC_1360-tile 1
DSC_1334-tile
DSC_1329-tile

DSC_1336

Jag har i samarbete med Dermosil uppdaterat badrumsskåpet med Dermosils sommarprodukter som har en fantastisk doft av sommarregn. Ja alltså kan det ens dofta härligare? Dofter är lite knepigt, visst? Men den här doften gissar jag går hem hos de allra flesta.

Produkterna är så snälla och skonsamma och det är med glädje jag än en gång tackade jag till ett samarbete.

Ansiktssprayen med gurkextrakt är absolut underbar samt ansiktsmasken. Missa inte. Ja hela serien är härlig och jag har beställt några produkter att ge bort i sommarlovspresent till barnens fröknar också. Underbara produkter till toppenbra pris. Tipsigt!

Just nu får ni gratis frakt på hela Dermosil’s sortiment i deras webbshop med koden ”juliasommar” och erbjudandet gäller fram till den 12:e juni. HÄR kommer ni till Dermosil´s shop.

DSC_1519-tile
DSC_1528-tile
DSC_1487-tile
DSC_1467

Bilderna för Twilfit! Älskar färgen på bikinin, som vattenmelon visst 🍉 ?

Det som jag tycker är så bra med just Twilfit är deras breda kunskap om badkläder ( och underkläder ) och den fantastiska servicen i butik. Jag har fått så himla bra hjälp med bh:ar flertalet gånger. Ni just nu 25% rabatt på alla badkläder från Twilfits egna varumärke med koden Julia25 och erbjudandet gäller fram till 1/6. HÄR kommer ni till hemsidan!

 

Okej, vi ses imorgon! Carlos är på Gotland och vi roar oss hemma med lite olika saker. Vi ska lämna av lite undanrensat till Bästa Binge, ta en tur och köpa rosjord och så blir det provsmakning av en födelsedagstårta. Bäst att kolla av så att den är mumsig så att säga.

PUSS

Julia

  1. Helena skriver:

    Kan bara föreställa mej hur jobbigt 4 barn med vattenkoppor måste var🙈😱 Jag har ju förmånen att bo bara 5 mil från Dermosils kontor och packningslokaler här i Finland. Där allting startade som ett litet familjeföretag. Familjeföretag är det fortfarande men inte litet😊👍 Hade förmånen att bli inbjuden till deras produktions företag i februari och blev sååå imponerad. De hade världens finaste ställe ute vid havet och jag har aldrig sett ett prydligare ställe. Där kunde du ha haft picknick på vilket golv som helst i packningshallarna. Sonen i familjen berättade företagets historia och dessutom blev vi bjudna både på sallad och havtornspannacotta. Hade äldre dottern med mej som studerar finans på Universitetet och hon var helt fascinerad. Verkligen ett företag att lyfta på hatten för, fina produkter, fint tänk och ett företag som vuxit med hårt och rejält arbete😍 Hoppas att du får ett fint juni❤

    1. juliak skriver:

      Såå härligt att du delar med dig. Kikade ju in på dina stories. Fantastiskt! KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..