ANNONS

Måndagslistan

/

IMG_1992

IMG_1993

IMG_1994

IMG_1995

IMG_1996

IMG_1997

IMG_1998

IMG_1999

IMG_2000

IMG_1001

IMG_1004

IMG_1005

IMG_1006

IMG_1008

IMG_1009

Helgen som gick!

Långhelg och fyra lediga dagar att fylla. Vi hissade flaggan för vårt älskade Sverige och Elle som fyllde 12 år. Plockade maffig trädgårdsbukett med pioner, akleja, hundkex och en sort jag inte vet namnet på men de är som ett ganska stort träd med dyrenliknande klasar av blommor i rosa som hänger…

Vi åker alltid iväg till Haninge och köper vattenmelon. Vi är en ytterst kinkig familj när det kommer till den biten och hur mycket jag än älskar Ica så levererar de knappast alltid god vattenmelon tyvärr. Inga kärnor och lite fadd smak sådär. Annat är de i små utländska livsmedelsbutiker. Där finns det goda vattenmeloner med kärnor och kamelmjölk om man gillar det. Var tvungen att ta en bild och visa er, så kul ju. Undrar hur de smakar egentligen…

Alla Dahlior har fått komma ner i jorden ute, Juno har varit min förste hjälpreda och första spadtaget är taget i min blivande 1-åringsrabatt. Fortsättning följer på det projektet.

Jag!

Nöjd och belåten med att jag snart rott i land nästan alla mina samarbeten och jag börjar känna känslan av sommarlov. Den finns liksom inom räckhåll och det ska bli absolut ljuvligt. Jag har ingenting att klaga på. Skulle möjligen vara att det fattas fem timmar på dygnet men annars så…

Älsklingar!

Belle var sjuk under helgen med feber. Så märklig tid på året att bli sjuk på men nu är hon pigg igen. Och pepp på sommarlov. Det har varit ett så fint förskoleår för henne. I övrigt är vi alla förväntansfulla på att få åka till Gotland och njuta sommarlov. En dag kvar till avslutning!

Veckans planer:

Jobba undan så mycket som möjligt men jag kommer att behöva ägna tid varje dag fram till midsommar med mitt jobb. Min ambition är att bloggen ska få blomma bokstavligt talat med mängder av härlig somrig inspiration och det blir få samarbeten och desto fler alldeles vanliga. Härligt, visst?

Frisören – tona håret och klippa topparna.

Skolavslutning x 3

Förbereda sommarlovet – Jag ska minsann ha ett schema för mig själv för att det ska bli så njutbart som möjligt. Ska skriva matlista för två veckor som sedan får rulla, bestämma några specifika jobbtider och samma lika för mina joggturer. Jag behöver struktur för att det ska vara hållbart att vara mycket själv med fyra barn på sommarlov hemma. Jag är ju aldrig helt ledig från jobb heller så de krävs en viss ordning och reda i alla fall delar av dygnet medans det som blir över gärna får vara sontant och styras av lust och känsla.

Eventuellt gå på en jobbfest inne i stan men min känsla idag är att jag faktiskt inte vill. Är inte så festlig av mig helt enkelt. Men ska fundera lite.

Gräva lite mer på den där rabatten för nu börjar mina 1-åriga blommor se lite ledsna ut faktiskt.

Packa bilen full till Gotland. Carlos åker ner andra renoveringsomgången.

Tipsigt!

Jag la ut ett inlägg tidigare idag, men om ni mot all förmodan missat det så klicka vidare HÄR. Jag kan varmt varmt rekommendera produkten. Har nog aldrig haft så mjuk och fräsch hy som just nu.

Drömmer om!

En mysig sommar. Det står högst upp på min önskelista just nu.

Tacksam över!

Att få njuta en svensk sommar. Ja. För jag räknar livet i vårar och somrar. Tror det var Carlos som sa det en gång och det fastnade hos mig…Det vilar något skört, fint och tacksamt över att tänka på åren som passerar i olika årstider. Vem vet ärligt talat vad livet har att ge och ibland när jag är frustrerad över värdsliga saker så landar jag ganska snabbt i att allt i det stora hela faktiskt är väldigt härligt ändå.

Hoppas ni har fått en varsam och solig start på veckan. Vi ses imorgon igen!

puss

Julia

0
81

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00