ANNONS

Jag känner allting så mycket!

/

100Nynas_JuliaK_1063

(Bild: Charlotte Friberg )

Godmorgon hjärtan,

Idag har jag en lite ledsen dag. Hoppas den vänder och gör den inte det så får det vara så för idag.

Ljuset och försommaren gör så att jag bokstavligt talat känner livet i mig. Allt känner jag. Minnen från förr fladdrar förbi. Saknad, besvikelser, svek blandas upp med solglimtar, förhoppningar, drömmar och lyckliga stunder. Jag känner allting så mycket. Alltid.

Ibland hopar sig allt till ett enda stort kaos och jag försöker prestera på alla plan samtidigt. Det är ett kärt jättejobb att ha en stor familj. Barnens åldrar är så utspridda och ibland har jag svårt att möta alla olika faser och önskemål. Ibland glömmer jag av hur det var att vara 6 år gammal och ha glugg. Ibland glömmer jag bort att man inte kan veta allt jag vet när man är tonåring. Då är det extremt nära till känslan av att vara misslyckad. Känner någon igen sig? Så många funderingar kring vad vill jag, vad vill vi, vad vill var och en. Vad är det bästa för oss i det stora hela? Veta kan jag ju inte. Bara tro och föreställa mig. Det här blir ju attans svamligt men jag kan liksom inte beskriva det på ett bättre sätt än att vara mamma är så så så svårt stundtals och jag tror att när det finns lite för lite sömn i kroppen och väldigt mycket oro så blir allt så mycket svårare att hantera.

Jag ser fram emot ett sommarlov där vi umgås och ser varandra. Kan tänka mig att det tar ett tag innan man är inne i sommarlovslunket också för den delen. Jag vill få känna mig så tillräcklig som jag bara kan och prioritera på ett så bra sätt som möjligt. Vill ge och få.

Just nu behöver jag omge mig med sådant som jag älskar och härliga mysiga energier. Det kommer att göra susen och redan nu känns det en smula bättre. Att få lätta på hjärtat.

Sista skoldagen. Imorgon väntar skolavslutning och ett sommarlov för Belle, Elle och Noell. Juno får kämpa på föris en vecka till sedan ska hon också få ha sommarlov.

Vi ses lite senare med Gotlandsglimtar, det har varit så efterfrågat.

puss

Julia

10
116

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00